Magyar Kupa: balhé az öltözőfolyosón, Diarrát eltiltották

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.07. 15:50
Mint beszámoltunk róla, a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Ferencvárost és a DVTK-t egyaránt pénzbüntetéssel sújtotta a két csapat Magyar Kupa-párharca után. Emellett a bizottság a legutóbbi ülésén egy edzőt és egy játékost is eltiltott az MK-negyeddöntőket követően.

Mint megírtuk, a Vasas–Újpest MK-visszavágó lefújása után Souleymane Diarra és Felix Burmeister között történt egy kisebb összetűzés az öltözőfolyosó elején, ez pedig a játékvezetői jelentésbe is bekerült, hiszen az újpesti középpályásnak a határozat szerint ki kell hagynia a következő MK-meccsét. Vasas–Újpest MK-visszavágó lefújása után Souleymane Diarra és Felix Burmeister között történt egy kisebb összetűzés az öltözőfolyosó elején, ez pedig a játékvezetői jelentésbe is bekerült, hiszen az újpesti középpályásnak a határozat szerint ki kell hagynia a következő MK-meccsét.

Érdekesség, hogy Burmeister egy korábbi, eltiltást eredményező esetnél is főszerepet kapott: a Vasas–Haladás mérkőzésen Halmosi Péter őt köpte le a találkozó hajrájában, amiért a szombathelyi játékos hárommérkőzéses eltiltást kapott.

Diarra tavasszal már a bajnokságban is kapott eltiltást, a 20. fordulóban a Videoton elleni meccsen Solymosi Péterre akadt ki, amit követően a két NB I-es mérkőzést ki kellett hagynia.

Az Újpest középpályása mellett Ulviczki Attila, a Szolnok segédedzője is eltiltást kapott, így két soron következő kupamérkőzésen nem lehet majd ott a kispadon, miután a Mezőkövesd ellen a technikai zónát elhagyta, és a játéktéren a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik