MTI/R. P. 2022.05.31 11:27 Frissítve: 2022.05.31 13:13

Kisvárda: Július 1-től változás lesz – Révész Attila

Július 1-től megváltoznak a labdarúgó OTP Bank Ligában ezüstérmes Kisvárda Master Good mindennapjai. Révész Attila ezt az átigazolási időszakot még tárgyalásokkal tölti, de már július 1. után nagy mértékben visszavesz eddigi munkatempójából.

Révész Attila nem folytatja sportigazgatóként a Kisvárdánál (Fotó: Tumbász Hédi)


A szakember kedden az M4 Sport Sporthíradó című műsorában árulta el terveit, hozzátéve, hogy azt még nem lehet tudni, ki lesz az utódja, s az is elképzelhető, hogy a klub az eddigitől eltérő struktúrában működik majd tovább.

„Olyan széles körű területen mozogtam és annyi feladatom volt, ami már az egészségemre ment, a szervezetem pedig jelzett, hogy ezt nem lehet tovább csinálni” – jelentette ki Révész, majd hozzátette, hogy saját cégeire is nagyobb figyelmet kell fordítania, de teljes mértékben nem távolodik el a kisvárdai egyesülettől.

 
Kisvárda: aláírt a kolozsvári magyar kapustehetség!

„Valamilyen formában maradok, egyelőre olyan területet keresek, ami kihívást jelent a számomra. Erről a közeljövőben még egyeztetek majd, de valószínűleg az utánpótlás-nevelésben tevékenykedek a továbbiakban” – mondta a sportigazgató. Egyben jelezte, kötelességének érzi, hogy a keretet a „lehető legerősebbre" állítsa össze a következő szezon kezdetére.

„A jelenlegi törekvések a vezetőség részéről másfajta gondolkodást igényelnek, én eredménycentrikus vagyok, de azt a fejlődési görbét, amelyet az elmúlt időszakban megvalósítottam, már nem tudom továbbvinni" – fogalmazott Révész Attila, aki azt is kijelentette, „jobb játékosokat” terveznek igazolni, „mint akik most vannak”.

A kolozsvári CFR-től frissen kölcsönvett Hindrich Ottóról a sportigazgató úgy vélekedett, „egy körüludvarolt, több magyar csapat által is csábított” kapust sikerült megszerezniük, aki segíteni tud a Kisvárdának, s mivel 19 éves, a kötelezően foglalkoztatott fiatal játékosok szabályában szereplő előírásoknak is megfelelnek így.

„Úgy gondolom, hogy a magyar futballnak is jót tesz az ő érkezése, a későbbiekben akár a szövetségi kapitány számára is egy újabb választási lehetőséget jelenthet kapusposzton” – mondta Révész.

A Kisvárda története legeredményesebb idényén van túl, bajnoki második helyének köszönhetően az Európa-konferencialiga selejtezőjében szerepelhet.

(MTI)

2023.01.28 00:04:27

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az idén is sikerült a vételárához képest jelentős haszonnal labdarúgót eladni.

2023.01.27 23:36:45

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2023.01.27 00:17:11

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A tabellán az FTC mögött a KTE áll a 2. helyen, de a címvédő a 11 pontos előny birtokában nyugodtan építkezhet.

2023.01.26 23:48:04

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A szélső beszélt bizalomról, felszabadító érzésről és türelemről is.

2023.01.25 12:44:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kövesdi kuriózumok, fehérvári kérdőjelek, keveset mutató debreceni távozók – tavaszra hangoló, II.