N-P. T. 2021.05.11 19:58

Honvéd: Remélem, egyszer még én is pályára lépek az új Bozsik Arénában – Gazdag

Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Philadelphia Unionban folytatja pályafutását a Budapest Honvédot több mint 11 év után elhagyó Gazdag Dániel. Nem sokkal a bejelentés után a kispesti Magyar Futball Akadémián beszélgethettünk a középpályással, aki elárulta nekünk, milyen poszton számítanak rá a tengerentúlon, miért van egy kis hiányérzete legutóbbi évadjával kapcsolatban, illetve mikor tud csatlakozni az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott keretéhez.

 

Gazdag Dánielt először arról kérdeztük: egy álma vált-e valóra azzal, hogy a Philadelphia Unionban folytathatja pályafutását.

„Olyan szempontból igen, hogy mindig szerettem volna magamat külföldön kipróbálni. Nem állítom, hogy már gyerekkoromban is az amerikai bajnokságba vágytam, de nagyon boldog vagyok, és örülök ennek a lehetőségnek.”

Videónkban mesél arról, hogy mennyit gondolkozott az ajánlaton; voltak-e más lehetőségei is; mi fog a legjobban hiányozni neki Kispestről; milyen poszton számítanak rá új csapatában; hogyan tud csatlakozni az Eb-re készülő válogatotthoz, illetve, hogy vajon láthatják-e még a kispesti szurkolók kedvencüket pályára lépni az új Bozsik Arénában.

2021.06.13 23:16:43

Labdarúgó NB I BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Olyan országban élünk, amelyben a klubtörténeti sikerek sem jelentik automatikusan azt, hogy a futballedző megtarthatja az állását és építheti tovább eredményesen, amit elkezdett.

2021.06.09 21:15:35

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Habitusához közelebb áll, hogy a bajnoki címért küzd.

2021.06.06 22:04:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Peter Stögert is tisztelem, esetében egyelőre csak az eredményei miatt tehetem.