Honvéd: Én kértem, hogy hozzuk vissza Rossit - Cordella

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.09. 21:53
Kétségkívül a Budapest Honvéd szerepel az NB I csapatai közül a fókuszban az elmúlt napokban. A felkészülési időszakban szokatlan edzőváltást – Csábi József helyére a régi-új tréner Marco Rossi érkezett – Fabio Cordella sportigazgató az olasz Tuttomercatoweb.com-nak.

„Nagyon aktívak vagyunk a piacon – beszélt a klub aktuális helyzetéről Cordella. – [Josip] Elezt régóta figyeltük, és sikerült is megszerezni. Marco Rossi visszatérése is örvendetes. A csapatnak nem ment jól az ősszel, muszáj volt tenni valamit, ezért arra kértem az elnököt, hogy hozza vissza [Pietro] Vierchowodot vagy Marco Rossit, és felvettük a kapcsolatot Marcóval, mivel ő ismeri a bajnokságot és a körülményeket. Fontos szerepe volt korábban a harmadik helyünkben, és szép lenne azt megismételni.”

Cordella ismét megerősítette az olasz sajtóban már korábban elmondottakat Fabrizio Miccoliról, akit a hírek szerint fél plusz egy évre csábít a Honvédhoz.

„Haladunk előre [a megbeszélésekkel]. Fabrizióval jó barátok vagyunk, ebben a pillanatban, amikor már tudható, hogy elhagyja a Leccét, a Honvéd ajtót nyit számára. Találkoztunk, beszélgettünk, most várunk. Optimista vagyok, néhány napon belül világosabb lesz a helyzet” – magyarázta a sportigazgató.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik