I. SZ. 2021.08.30 20:53 Frissítve: 2021.09.07 09:40

Honvéd: a Napoli középpályása érkezhet kölcsönbe

A Nemzeti Sport információi szerint orvosi vizsgálaton vesz részt a Budapest Honvédnál Zinédine Machach, a Napoli francia középpályása. Balogh Norbert az izraeli Asdodhoz szerződhet.

Zinédine Machach (kékben, balra) júliusban a Bayern München elleni felkészülési mérkőzésen gólt is szerzett (Fotó: AFP)

 

Matteo Mosciatti, a Calciomercato szakírója a Twitteren írta meg, hogy a Honvéd kölcsönvenné Machacht, aki két ügynökével együtt Budapesten tartózkodik.

A 25 éves játékos 2018-ban a Toulouse-tól került Nápolyba (a Ligue 1-ben 21 mérkőzése volt a Toulouse együttesében, s további tíz a Marseille-ben), amelyben eddig egyetlen bajnokit sem játszott, csak felkészülési mérkőzéseken kapott lehetőséget. A Napoli kölcsönadta a Carpinak,a Crotonénak, a Cosenzának és a legutóbbi idényben a holland Venlónak.

A Honvéd lehet az algériai anyától és marokkói apától Marseille-ben született játékos pályafutásának következő állomása.


A kispesti kerettel kapcsolatos hír, hogy Balogh Norbert távozhat. Az előző idényben tíz gólig jutó csatár az izraeli FC Asdodhoz szerződhet. A kétszeres válogatott labdarúgó egy év után hagyhatja el Kispestet.

A Budapest Honvéd az átigazolási hírekre nem reagál, az esetleges új játékosok szerződtetéséről saját felületein tájékoztatja szurkolóit.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Nenad Lukics (szerb, Topolyai SC – Szerbia), Nono (José Antonio Delgado Villar, spanyol, Slovan – Szlovákia), Dusan Pantelics (szerb, Radnicski Nis – Szerbia), Szappanos Péter (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Talys Oliveira (Talys Alves Pereira Oliveira, brazil, NK Osijek – Horvátország)
Kölcsönből visszatérők: Kovács Nikolasz (FC Ajka), Májer Milán (ETO FC Győr)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek: Zinédine Machach (francia, Napoli – Olaszország)
Távozók: Naser Aliji (albán-svájci), Cipf Dominik (BFC Siófok, kölcsön után végleg), Csörgő Viktor (Gyirmót FC Győr), Erdélyi Botond (Szentlőrinc SE), Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok), Horváth András (Budafoki MTE), Djordje Kamber (az NB III-as Bp. Honvéd-MFA II játékos-edzője lett), Kesztyűs Barna (Paksi FC), Kovács Dominik (Gyirmót FC Győr), Lukács Dániel (Kecskeméti TE), Nagy Sándor (ukrajnai), Raul Palmes (román, csíkszeredai kölcsön után Concordia Chiajna – Románia), Szendrei Norbert (Mol Fehérvár FC), Temesvári Attila (ETO-kölcsön után Szeged GA), Eke Uzoma (nigériai-magyar)
Kölcsönbe távozók:
Bocskay Bertalan (TopolyaI SC – Szerbia), Artur Craciun (moldovai-román, Lokomotiv Plovdiv – Bulgária), Kocsis Dominik (Diósgyőri VTK), László Dávid (Budafoki MTE), Soltész Dominik (ajkai kölcsön után Debreceni VSC), Szabó Alex (Szolnoki MÁV), Tóth-Gábor Kristóf (kazincbarcikai kölcsön után Szombathelyi Haladás), Tóth Péter (Békéscsaba), Tömösvári Bálint (siófoki kölcsön után Szolnok), Boubacar Traoré (mali, Sporting KC II – Egyesült Államok)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Balogh Norbert (Asdod – Izrael)

2022.06.30 22:24:58

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Újpesten továbbra is várni kell a tulajdonosváltásra • Szóba került, miért hiúsult meg az üzlet, illetve mit hozhat a folytatás.

2022.06.28 22:46:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nyilván kiderül már az eddigiekből is, hogy elfogult vagyok Nikoliccsal, már régóta. Azért is, mert történhet(ett) vele bármi, nem jön ki a sodrából. Most, kiebrudalásakor is úriemberként kommentált közösségi oldalán, »fura helyzeteket produkál olykor az élet« – ez volt a legerősebb megfogalmazása.

2022.06.28 16:43:38

Labdarúgó NB I MURÁNYI DOMONKOS

Loncar duplájára alapozva a zöld-fehérek magabiztosan nyertek német ellenfelükkel szemben.

2022.06.28 09:31:45

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

A várt Ferencváros–Újpest döntő ugyan nem jött össze, ám a finálét így is 18 ezren látták a Hungária úton.