Honvéd: „Aki nem tiszteli a klubot, annak nincs helye a csapatban”

Vágólapra másolva!
2023.03.09. 15:54
null
Fotó: Földi Imre
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos oldalán sejtelmes közleményt jelentetett meg arról, hogy a csapatban fegyelmi problémák jelentkeztek.

 

A Budapest Honvéd közleménye:

„A Budapest Honvéd FC számára kiemelten fontos, hogy az első csapat továbbra is az OTP Bank Liga mezőnyében szerepeljen, emellett viszont nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy professzionális, a klub céljai és értékei iránt elkötelezett közösséget építsünk a pályán és azon kívül is, és ehhez kell megtalálnunk a megfelelő karaktereket. Aki ezt figyelmen kívül hagyja, aki nem képes profiként dolgozni a céljainkért, aki nem tiszteli a klubot, annak nincs helye a csapatban.

Senki sem lehet fontosabb, mint a klub.”

Bár a közlemény nem nevezi meg az érintetteket, a Nemzeti Sport információja szerint Szappanos Péter és Zsótér Donát kapcsán fogalmazódott meg az írás.

Zsótérrel kapcsolatban egyelőre nem tudni, mi a probléma. Az egyszeres válogatott Szappanos Péterről korábban megírtuk, hogy szóba hozták a Mol Fehérvárral – a szerződése nagy érvágás lett volna a kispestieknek. Továbbá, bár az őszi idényben remekelt, idén néhány hibát elkövetett, így a kapus kikerült a kezdőből. Később Dean Klafuric vezetőedző elmondta, hogy Szappanosnak pihenőre van szüksége, majd ennek megfelelően a Mezőkövesd elleni bajnokin már nem ő, hanem a 21 éves Dúzs Gellért kezdett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik