FTC: Nem tárgyaltam soha a klubbal – Szalai Ádám cáfol

B. B., K. Zs.B. B., K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.01.06. 17:31
null
Szalai Ádám cáfolta értesüléseinket (Fotó: Török Attila)
A Nemzeti Sport értesülése szerint Szalai Ádám a Ferencvárosban folytathatja pályafutását. Az információt a magyar válogatott csatár az NS-nek kategorikusan cáfolta, nem sokkal később pedig a hivatalos Facebook-oldalán is megerősítette.

A Nemzeti Sport megkereste a Ferencvárost az információval kapcsolatban, amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.

A csatár az értesülést kategorikusan cáfolta a Nemzeti Sportnak.

„Megtisztelő, hogy szóba hoznak egy ilyen nagy múltú klubbal, és nagyon örülök a Fradi sikereinek, de nem tárgyaltam soha a klubbal" – mondta Szalai az NS-nek, majd szavait a hivatalos Facebook-oldalán is közzétette.

Mint ismert, az FTC átigazolási pletykákat nem kommentál, ugyanakkor az is tény, hogy a zöld-fehérek a közösségi médiában szerda estére nagy bejelentést ígértek.

A magyar válogatottban eddig 67 mérkőzésen pályára lépő és 21 gólt szerző Szalai Ádám nyáron konfliktusba keveredett német élvonalbeli klubja, a Mainz vezetőségével, részben emiatt, részben térdműtétje következtében az őszi szezont szinte teljes egészében kihagyta.

Szalai a Honvédban, majd az Újpestben töltött korosztályos évek után 17 esztendősen, 2004-ben került a VfB Stuttgartba, és azóta légiósként futballozott. Még nem volt húszéves, amikor a Real Madrid Castilla futballistája lett, onnan három év után, 2010-ben került Németországba, és az elmúlt tíz évet ott töltötte.

A Mainz színeiben – még kölcsönjátékosként – 2010 januárjában mutatkozott be a német élvonalban, a következő három idényt ott töltötte, majd aSchalke (2013–2014), a Hoffenheim (2014–2019), 2019-től újra a Mainz játékosa volt – közben 2016-ban rövid ideig kölcsönben a Hannoverben is játszott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik