FTC: Paintsilért ismét támadásba lendül a Genk

Vágólapra másolva!
2018.06.05. 10:05
Januárban sikertelen kísérletet tett arra a Genk labdarúgócsapata, hogy szerződtesse Joseph Paintsilt, a Ferencváros ghánai játékosát. A belgák most újabb rohamra indulnak, és még Izlandra is elutaznak, hogy tárgyaljanak a játékossal.

Egy labdarúgással foglalkozó belga portál szerint a Genk olyan komolyan gondolja Paintsil szerződtetését, hogy az új ügyvezető igazgató, Erik Gerits vezetésével küldöttség utazik Izlandra, ahol csütörtökön a vb-résztvevő válogatott éppen Ghánával játszik felkészülési mérkőzést.belga portál szerint a Genk olyan komolyan gondolja Paintsil szerződtetését, hogy az új ügyvezető igazgató, Erik Gerits vezetésével küldöttség utazik Izlandra, ahol csütörtökön a vb-résztvevő válogatott éppen Ghánával játszik felkészülési mérkőzést.

A Voetbalkrant szerint az Anderlecht és a Bruges is érdeklődik a játékos iránt, de korábban írunk arról is, hogy az angol Southampton, valamint a német élvonalból kiesett Köln is szívesen látná a soraiban.

Joseph Paintsilt a Ferencvárosban kölcsönben szerepelve 25 meccsen tíz gólt és hét gólpasszt jegyzett az NB I legutóbbi idényében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik