FTC: a Zeljeznicar legjobbja érkezik a télen – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.23. 08:43
null
Djelmic (balról a második) a nyáron még a Fradi ellen játszott (Fotó: Hegedüs Gábor)
Bosnyák sajtóértesülések szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a téli átigazolási időszakban szerződteti Ognjen Djelmicet, a Zeljeznicar jobbszélsőjét.

A sport1.ba és a sportprimus.ba is arról számolt be, hogy Ognjen Djelmic a télen a Ferencváros játékosa lesz. A két oldal a Zeljeznicar legjobbjának nevezi a jobbszélsőt, aki szűrőként is bevethető.

Djelmic ebben a szezonban – minden sorozatot figyelembe véve – 23 mérkőzésen kilenc gólnál jár, ő szerezte a Fradi elleni Európa-liga-párharc utolsó gólját, a visszavágón egy kontra végén adta meg a kegyelemdöfést a zöld-fehéreknek.

A 27 éves, korábbi utánpótlás-válogatott szélső szerződése 2016. január 31-én lejár jelenlegi klubjával, és bár úgy volt, meghosszabbítja megállapodását a klubbal, úgy néz ki, távozik. A zöld-fehérek így a téli átigazolási időszak során ingyen megszerezhetik.

A Fradi a közelmúltban jól járt a bosnyák igazolásokkal, Muhamed Besic és Emir Dilaver is a zöld-fehérek alapembere lett, előbbit az Everton megvette az FTC-től.

Djelmic gólja a Fradi ellen

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik