Felkészülés: Varga Roland bemutatkozott, az MTK kikapott

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2021.01.16. 19:24
Az MTK-ban a Honvéd elleni felkészülési mérkőzésen két téli szerzemény is bemutatkozott, a finn válogatott Nikolai Alho és a Ferencvárostól érkező Varga Roland, ám a találkozót a kispestiek nyerték meg 1–0-ra Balogh Norbert góljával.
Küzdelmes meccsen győztek a fehérben játszó kispestiek az MTK ellen (Fotó: Árvai Károly) – GALÉRIÁNKHOZ KATT A KÉPRE!
Küzdelmes meccsen győztek a fehérben játszó kispestiek az MTK ellen (Fotó: Árvai Károly) – GALÉRIÁNKHOZ KATT A KÉPRE!

Az MTK a Honvéd ellen lépett először pályára ebben az évben, és a kék-fehérek kezdőcsapatában mindkét téli szerzemény, a Ferencvárostól érkező támadó, Varga Roland és a finn válogatott védő, Nikolai Alho is helyet kapott. Ugyanakkor az őszi alapemberek közül Sebastián Herrera (beteg), Milan Mijatovics, Cseke Benjámin és Tiago Ferreira is hiányzott (utóbbi három betegség után még nincs bevethető állapotban).

Az MTK lesgólig, kapufáig és több nagy helyzetig is eljutott a meccsen, de érvényes találatig nem, miközben a másik oldalon egy kontra végén Tamás Krisztián beadásából Balogh Norbert már a 25. percben eldöntötte a találkozó sorsát a kispestiek javára.

A Honvéd három edzőmeccset játszott januárban, és mindhármat megnyerte, az Újpestet 3–2-re, az NB II-es ETO FC Győrt 1–0-ra győzte le.Pisont István együttesejövő vasárnap a ZTE, az MTK pedig a Budafok ellen kezdi meg a tavaszi szezont az NB I-ben.

A GYŐZTES GÓL ÉS MICHAEL BORIS VÉLEMÉNYE VARGA ROLAND TELJESÍTMÉNYÉRŐL

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MTK–BP. HONVÉD 0–1

MTK:
Somodi – Alho (Ikenne-King), Pintér Á. (Varju), Nagy Zs., Schön – Kata, Mezei(Kanta J.), Dimitrov (Palincsár) – Varga R.
(Balázs B.), Miovszki (Bíró B.), Prosser (Osei)

HONVÉD, kezdőcsapat:HONVÉD:
Tujvel – Batik (Craciun), Kamber, Lovric – Szendrei N. (Lukács D.), Gazdag (Nagy G.), Hidi (Bocskay), Zsótér (Kesztyűs), Tamás K. – Traoré, Balogh N. (László D.)
Gólszerző:
Balogh N. (25.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik