Felkészülés: az Újpestnek ötöt, a Haladásnak hármat lőtt a PAFC

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2021.01.16. 18:30
null
A PAFC felkészülési mecsen öt gólt ünnepelhetett az Újpest ellen (Fotó: pfla.hu)
A Puskás Akadémia NB I-es labdarúgócsapata szombaton két felkészülési meccsen lépett pályára: az élvonalbeli Újpest FC-t 5–0-ra, a másodosztályú Haladást 3–0-ra verte meg.

Az Újpest FC ezen a héten a harmadik felkészülési meccsét játszotta, és a három találkozón 11 gólt kapott. A Honvéd elleni 3–2-es és az NB II-es Győr elleni 3–0-s vereség után 5–0-ra kapott ki a Puskás Akadémiától, amely a második téli meccsén az első győzelmét aratta.

A PAFC-nak Urblík József szerezte meg a vezetést egy lecsorgó labdából, úgy 22 méterről a 28. percben, majd még a szünet előtt Luciano Slagveer és Kiss Tamás (remek kapáslövésből) is betalált. A második félidőben pedig két horvát, Josip Knezevic (a Kiss Tamás buktatásáért megítélt 11-esből) és Antonio Mance is gólt szerzett, utóbbi 17 méterről csavart a bal felsőbe – kimondottan szép gólokkal aratott fölényes sikert a Puskás Akadémia.

A szombati második edzőmeccsén a Puskás Akadémia 3–0-ra verte meg az NB II-es Haladást. A meccsen több, az NB III-as kerethez tartozó fiatal is lehetőséget kapott a felcsútiaknál, akik közül a 18 éves támadó, Kalmár Benedek két gólt szerzett.


FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK

PUSKÁS AKADÉMIA FC–ÚJPEST FC 5–0
PAFC: Tóth B. – Szolnoki, Nunes, Spandler, Deutsch L. – Corbu (Plsek), Urblík, Knezevic – Slagveer, Mance, Kiss T.
ÚJPEST: Banai – Bjelos, Kutrumbisz, Csongvai, Risztevszki– Simon K., Onovo, Mitrovics, Szakály P. – Beridze,Perosevic. Csereként pályára lépett:Stieber, Tallo, Pauljevic, Katona M., Cerqueira
Gólszerző: Urblík (28.), Slagveer (40.), Kiss T. (44.), Knezevic (58. – 11-esből), Mance (73.)

PUSKÁS AKADÉMIA–HALADÁS3–0
PAFC, kezdőcsapat: Kiss Á. – Radics, Meissner, Hadzsiev, Vizler – Ominger, Van Nieff, Bokros – A. Baluta, Weslen, Kalmár B.
Gólszerző:Kalmár B. (7., 68.), Meissner (74.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik