Felkészülés: nem bírt egymással a Vidi és a bolgár 5.

Vágólapra másolva!
2014.01.22. 20:55
null
José Gomes a fiataloknak is lehetőséget adott, a kölcsönből visszatérő Papp Máté kezdett (Fotó: <a href="http://www.vidi.hu//index.php" target="_blank">vidi.hu</a>)
A Spanyolországban edzőtáborozó Videoton 1–1-es döntetlent játszott a bolgár bajnokság ötödik helyén álló Lokomotiv Plovdivval. Az ellenfél a második félidő elején szerzett vezetést, hét perccel később Nikolics Nemanja egyenlített.

Kellemes időben, 17 fokos melegben csapott össze a Videoton és a Lokomotiv Plovdiv Marbellában. A két csapat egyenlő játékerőt képviselt, a kezdeti tapogatózás után a bolgárok kezdtek el támadni, az első bravúrt a 36. percben Tomás Tujvel, a székesfehérváriak kapusa mutatta be.

A fordulás után a második félidőre a kapuba álló Filip Pajovics nem sokkal az újrakezdés után a felső sarokból ütött ki egy hazaadást, az ötösről elvégzett szabadrúgásból legurított labdát a brazil Diego Ferrareso lőtte a kapuba. Hét perccel később Gyurcsó Ádám jobb oldali beadása után Nikolics Nemanja egyenlített.

A hátralévő időben a Videoton volt veszélyesebb (erre bizonyíték a 8:4-es szögletarány is), de nem tudta megszerezni a győztes találatot.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Forrás: vidi.hu

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Videoton–Lokomotiv Plovdiv (bolgár) 1–1
(0–0)
Marbella
Videoton, 1. félidő:
Tujvel – Szolnoki, Juhász, Stopira, Mamadu – Tóth B., Papp M. – Álvarez, Kovács I., Zsótér – Lupeta. 2. félidő: Pajovics – Brachi, Caneira, Vinícius, Nildo – V. Gomes, Sándor – Gyurcsó, Haraszti, Oliveira – Nikolics. Vezetőedző: José Gomes
G: Nikolics (56.), ill. Diego (49.)
Forrás: vidi.hu

A VIDEOTON TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 11.
Edzőtábor: Spanyolország (Marbella), január 13–30.
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
01. 19., Benahavis: Videoton–Rijeka (horvát) 2–2 (Nikolics, Oliveira)
01. 22., Marbella: Videoton–Lokomotiv Plovdiv (bolgár) 1–1 (Nikolics)
01. 25., 16.00, Marbella: Videoton–Dnipro (ukrán)
01. 28., 16.00, Algeciras: Videoton–Otelul Galati (román)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik