Felkészülés: Major is pályán a nyolc gólt szerző Lokiban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.07.02. 12:45
null
Major Sámuel (jobbról a második) is pályára lépett a 8–0-ra nyerő Lokiban (Fotó: dvsc.hu)
A DVSC labdarúgócsapata az NB III-as Sényő ellen játszott felkészülési meccset szombaton, és 8–0-ra győzött.

 

 

A DVSC szombat délelőtt Pallagon játszotta a nyári felkészülési időszak első edzőmeccsét az NB III-as Sényő ellen. Az új vezetőedző, Joao Janeiro első meccsén ott volt a kezdőcsapatban a DVSC-ben nevelkedő, évek óta Ausztriában szereplő, U-válogatott Major Sámuel, akinek lehetséges visszatérését a héten már jeleztük a Nemzeti Sport Online-on. A dvsc.hu azt írta, hogy a védőként és középpályásként is bevethető Major próbajátékon szerepel a klubnál. Kisebb sérülés miatt nem lépett viszont pályára David Babunszki, Bárány Donát és Poór Patrik sem.

A találkozót a 3. percben a brazil Charleston szöglet utáni fejes gólja nyitotta, majd a szünetig további három gólt szerzett a Loki, amely 8–0-ra győzött, Dorian Babunszki két gólt is szerzett – derül ki a dvsc.hu beszámolójából.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVSC-Sényő (NB III.) 8–0 (4–0)

DVSC, 1. félidő: Hrabina – Baranyai, Dreskovic, Charleston, Ferenczi – Major, Dzsudzsák – Bévárdi, Szécsi, Bódi – Rácz B. DVSC, 2. félidő: Gróf – Kusnyír, Sipos, Deslandes, Manrique – Baráth P., Varga J. – Kundrák, Farkas T., Sós – Dorian Babunski. Vezetőedző: Joao Janeiro.
Gól: Charleston (3.), Szécsi (30.), Bévárdi (39.), Rácz B. (45., 11-esből), Sós (49., 11-esből, 87.), Dorian Babunszki (72., 76.) .

TOVÁBBI SZOMBATI EREDMÉNYEK
Mezőkövesd Zsóry FC–Vasas FC 1–1
Kisvárda Master Good–Hajduk Split (horvát) 1–1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik