nemzetisport.hu 2016.08.12 08:55 Frissítve: 2016.08.12 19:31

DVSC: Itt megkapom azt, amit a Fradinál nem – Holman Dávid

Holman Dávid, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC játékosa elmondta, Debrecenben megkapja a bizalmat, és ennek nagyon örül, mert a Fradinál ez nem volt így. A támadó a jövőjéről is szót ejtett.

 

„Nagyon jó döntést hoztam azzal, hogy Debrecenbe igazoltam – mondta Holman a dvsc.hu-nak. – Debrecenben megkaptam azokat a lehetőségeket, amelyeket a Fradinál nem. Gondolok itt legfőképp a bizalomra. Kiválóan érzem magam jelen pillanatban is, a csapattársak és az edzők mindent megtettek annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb beilleszkedjek.”

Holman szeretne bekerülni a válogatottba és együtt játszani Gera Zoltánnal, valamint továbbra is célja, hogy ismét külföldön futballozzon.

„Egyelőre van törleszteni valóm a klubbal szemben, hiszen a legnehezebb időszakomból rángatott ki a DVSC. Ezt szeretném meghálálni jó játékkal és gólokkal. Ha teljesítettem, és lesz külföldi kérőm, amit érdemes számba venni, akkor ismét kipróbálnám magam légiósként.”

„Kicsi korom óta nagy álmom, hogy egyszer az AC Milanban játsszak. Ez nem változott, még úgy sem, hogy nem épp a fénykorát éli a csapat. Mindig az volt az álmom, hogy felvehetem a Milan piros-fekete mezét. De ha már lenne lehetőségem Olaszországban vagy Spanyolországban futballozni, természetesen bármelyik csapat érdekelne.”

„Most az elképzelésem az, hogy a Lokiban olyan félévem legyen, amelynek köszönhetően megkapom a meghívót a válogatott keretbe. Bízom benne, hogy Gera Zoli megvár a nemzeti tizenegyben, vele mindig nagy álmom volt együtt futballozni, sajnos a Fradiban ezt egyéb okok miatt nem tudtuk megtenni. Bízom benne, ha bekerülök a válogatottba, megkapom a lehetőséget, és olyan teljesítményt tudok nyújtani, hogy ott is ragadok.”

2021.11.28 13:34:52

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Bosszankodás mind a két oldalon, az utolsó hat percben két helyzete volt mind a két csapatnak.

2021.11.28 13:04:04

Labdarúgó NB I BERECZKY ATTILA (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

A DVSC marad a kiesőzóna közelében, a tolnaiak pedig a középmezőnyben.

2021.11.27 23:17:39

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Legalább a látszat kedvéért cselekednie kell az importnak.

2021.11.27 13:59:46

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

A lila-fehérek kihasználták Batik kiállítását, fordítottak a második félidőben Kispesten, és elkerültek a 12. helyről.

2021.11.27 13:50:23

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

Egy piros lap, három tizenegyes, öt gól. Eseményben nem volt hiány a fehérvári találkozón.