DVSC: „Bolhából elefánt” – nem üzenni akart a Tankcsapda

Vágólapra másolva!
2016.02.16. 18:50
Mint beszámoltunk róla, a Tankcsapda döntése értelmében ezentúl nem a „Piros-fehér” című rockos induló vezeti fel a debreceni futballmeccseket a Nagyerdőn. Lukács László, az együttes frontembere elmondta, nem üzenni akartak ezzel a döntésükkel.

A Tankcsapda döntése nagy lavinát indított el, országos szinten sok támadás érte a zenekart, egyes vélemények szerint egy induló egy életen át kell, hogy szóljon az adott klubnak, annak mindenkori játékosainak és szurkolóinak jóban és rosszban egyaránt.

A Debrecen Televízió felkereste a Tankcsapda frontemberét, Lukács Lászlót, aki elmondta, nem üzenni akartak a döntésükkel, az, hogy sokan ezt találgatják, szerinte a bolhából elefánt tipikus esete. A zenekar tagjai egyszerűen úgy érzik, eljárt az idő az indulójuk felett, az a generáció ugyanis, amelyiknek írták, már visszavonult – írja a dvsc.hu.

A Vasas elleni szombati bajnokin már nem is csendült fel az induló, amelyhez a 2005-ös bajnoki cím adta az ihletet; helyette egy régebbi Loki-dal szólt a Nagyerdei Stadion hangszóróiból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik