Vasas: „Talán ellestem a mestertől” – Gera játékosa pazar góllal szerzett vezetést a Honvéd ellen

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.05.07. 11:26
null
A labdarúgó NB II 31. fordulójának záró mérkőzésén a Budapest Honvéd a Vasast fogadta. A kiegyenlített első fél óra végén emberhátrányba kerültek a hazaiak, a Vasas pedig ezt kíméletlenül kihasználta, és a félidőben már 3–0-ra vezetett. A második félidő elején kettős emberhátrányba került a Honvéd, újabb gól azonban már nem született. A találkozó után a duplázó és már 16 gólos Tóth Milánnal beszélgetett az NSO Tv stábja, valamint mutatjuk az angyalföldi vezetőedző, Gera Zoltán sajtótájékoztatóját is.

Tóth Milán elárulta: nehéz meccsre számítottak előzetesen.

„Ugye, ez egy derbi a klubnak, a szurkolóknak, nekünk is plusz motiváció. Nagyon büszke vagyok a csapatra, úgy álltunk bele a meccsbe, hogy nem volt kérdés, mi fogunk nyerni, szerencsére így is sikerült.”

Videónkban mesél a góljairól, melyek közül az első szerinte a legszebb volt a szezonbeli 16 találata közül. Arról is beszél, hogy vezetőedzőjük, Gera Zoltán is nagy gólokat szokott lőni az edzéseken, talán tőle leste el ezt is. Beszélgetünk arról, hogy meglepte-e magát ezzel a teljesítménnyel, és célba veszi-e a gólkirályi címet.

Gera Zoltán szerint már a mérkőzés elejét is kontrollálta a Vasas.

„Viszont az problémát okozott nekünk, hogy a Honvéd jó volt az átmenetekben, volt egy-két veszélyes lehetősége, főleg az elején, emiatt egy picit próbáltunk javítani a védekezésünkön. Nyilván a kiállítás megkönnyítette a dolgunkat, viszont a Hidi Sanyi nagyszerű labdaszerzése kellett ehhez. Jól reagáltunk nagyon a kiállításra, ki is használtuk, rúgtunk az első félidőben három gyönyörű gólt.”

Videónkban a tőle ellesett Tóth Milán-gólról is elmondja a véleményét.

 

LABDARÚGÓ NB II
31. FORDULÓ
BUDAPEST HONVÉD–VASAS FC 0–3 (0–3)
Budapest, Bozsik Aréna, 3309 néző. Vezette: Bogár Gergő (Máyer Gábor, Nagy Viktor)
BP. HONVÉD: Dúzs – Kovács N. (Eördögh, 75.), Pekár I., Szabó A., Kulbacsuk – Keresztes N. (Bocskay, 75.), Adorján, Lőrinczy (Nyitrai B., 57.) – Kerezsi (Simon B., 87.), Bobál G., Kundrák N. (Krajcsovics, 57.). Vezetőedző: Csertői Aurél
VASAS: Jova – Pávkovics, Baráth, Otigba – Bakti (Girsik A., 82.), Hidi M. S., Berecz Zs., Urblík J. (Hinora, 63.), Doktorics (Bukta, 75.) – Radó (Holender, 63.), Tóth M. (Zimonyi, 75.). Vezetőedző: Gera Zoltán
Gólszerző: Tóth M. (32., 45+2.), Doktorics (43.)
Kiállítva: Adorján (29.), Bobál G. (51.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik