Még egy feljutó hely kiadó három fordulóval a másodosztály zárása előtt

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.05.11. 11:02
Harcol a feljutásért a Győr (Fotó: Árvai Károly)
Az már az előző körben biztossá vált, hogy a Nyíregyháza a másodosztály bajnokaként csatlakozik a következő idényben az NB I-es mezőnyhöz, míg a második, még feljutást érő helyért három csapat – a Vasas, a Győr és a Szeged − harcol a hátralévő körökben. A fordulót megelőzően a fővárosiak álltak a legjobban közülük, de a Győr hátránya csupán egy pont mögöttük. (X)

A két csapat közül elsőként a Győr lép pályára a hétvégi fordulóban, amely vasárnap délután a Kazincbarcika otthonába látogat. Nem vár egyszerű feladat az április végén kinevezett Borbély Balázs csapatára, annak ellenére, hogy a hazaiak már különösebb tét nélkül játszhatják le hátralévő meccseiket, ugyanis a Kazincbarcika otthonában eddig mindössze két csapat tudott győzni a bajnokságban – a Szeged még tavaly júliusban 1–0-ra és a bajnok Nyíregyháza szintén 1–0-ra.

Borbély Balázs a Szegedtől elszenvedett vereséget követően váltotta Szergej Kuznyecovot, és ez az edzőcsere eddig remek húzásnak bizonyult, hiszen a dunántúliak azóta mindkét bajnokijukat megnyerték: előbb 5–0-ra győztek a Mosonmagyaróvár ellen, majd 3–1-re a Péccsel szemben.

A Győr nyerni tud Kazincbarcikán? 

SZAVAZÁS

A Győr tud-e nyerni Kazincbarcikán

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Hétfő este a Vasas és a Haladás találkozója zárja a másodosztály 32. fordulóját: a piros-kékek két nyeretlen mérkőzés után legutóbb sima, 3-0-s győzelmet arattak a fővárosi rivális Honvéd otthonában, így meg tudták tartani a második pozíciójukat. Bár mostani ellenfelük a tabella alsó felében tanyázik, ősszel megnehezítette a Vasas dolgát – 2–0-s Haladás-vezetés után 3–3-ra végeztek egymás ellen −, és a vasiak számára is nagy téttel bírnak a hátralévő mérkőzések, hiszen még nem tették biztossá jövő évi tagságukat az NB II-ben.

Lesz legalább három gól a Vasas–Haladás mérkőzésen? 

SZAVAZÁS

Lesz-e legalább három gól a mérkőzésen?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A feljutás szempontjából sorsdöntő találkozóra azonban feltehetőleg a következő fordulóban kerül sor, amikor a Győr a Vasast fogadja – amelyik csapat nyerni tud ott, nagy lépést tesz az élvonal felé.

Ki végez előrébb?

SZAVAZÁS

Ki végez előrébb?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A megújult Tippmixprón a korábbinál nagyságrendekkel több fogadási lehetőség elérhető az NB I-es és az NB II-es meccsek kapcsán, amelyekre Magyarországon csak a Tippmixen és a Tippmixprón lehet fogadni! 

Keresd a magyar focimeccseket a Tippmixpro honlapján!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik