NB II: több játékost kölcsönadott a Nyíregyháza

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.02.16. 21:47
Pataki Bence (fehérben) tavasszal Szentlőrincen folytatja (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)
Több fiatal labdarúgóját kölcsönadta a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus – számolt be róla a klub honlapja.

Az átigazolási időszak legvégén még több futballistát kölcsönadott a Nyíregyháza. 

Cseh Norbert nyárig kölcsönbe az NB III-as Tiszaújvároshoz került kölcsönbe, de nem ő az egyetlen, aki a több játéklehetőség érdekében tavasszal máshol szerepel.

Pataki Bence a szintén NB III-as Szentlőrincben játszik a következő hónapokban, a télen a felnőttkerettel készülő fiatalok közül pedig Bertók Márk, Kovalecz Soma és Czimer-Nyitrai Ádám a szintúgy harmadik ligás Tiszafüredre került kölcsönbe. Valamennyi fiatal labdarúgó így NB-s csapatban erősödhet, fejlődésüket folyamatosan nyomon követi a klub.

Oláh Benjámin viszont kölcsönadása után visszatért Tiszaújvárosból és tavasszal ismét a Szpari keretének tagja lesz.

A szabolcsiakhoz kapcsolódó hír még, hogy az M4 Sport élő közvetítésre jelölte ki a Nyíregyháza Spartacus–Soroksár találkozót, ezért azt a tervezettnél egy nappal később, március 4-én, hétfőn 20 órától rendezik Balmazújvárosban. 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Beke Péter (Paks), Oláh Benjámin (Tiszaújváros – kölcsönből vissza), Temesvári Attila (Paks), Vida Kristopher (Kisvárda – kölcsönbe) 
Távozók: Bertók Márk, Czimer-Nyitrai Ádám, Kovalecz Soma (mindannyian Tiszafüred – kölcsönbe), Cseh Norbert (Tiszaújváros – kölcsönbe), Deutsch Bence (BVSC), Németh Barnabás (BFC Siófok – kölcsönbe), Paku Roland (?), Pataki Bence (Szentlőrinc – kölcsönbe) 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik