NB II: három érkező, négy távozó Szegeden

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.09. 09:42
null
Zuigéber Ákos a tavaszt is Szegeden tölti (Fotó: Török Attila)
A héten a labdarúgó NB II csapatainak nagy része elkezdte a téli felkészülést. A harmadik helyezett Szeged-Csanád Grosics Akadémia közösségi oldalán tudatta, hogy hárman érkeztek a csapathoz, de négyen távoztak a Tisza-partiaktól.

A Szeged január 16. és 27. között törökországi edzőtáborral készül a tavaszi szezonra, Belekben pedig a koszovói élvonalbeli KF Llapi, az üzbég második FC Nasaf és az osztrák hatodik Rapid Wien ellen játszanak felkészülési mérkőzést Alekszandar Sztevanovicsék.

A klub közölte, hogy két utánpótlás-válogatott, az MTK-tól kölcsönvett Zuigéber Ákos és nyáron a Ciprusról hazatért Onódi Ákos is a csapatnál tölti a 2023–2024-es idény második felét, ahogy a Paksról kölcsönvett Nagy Richárd is.

A Tisza-partiak ismertették, az MTK visszarendelte Nagy Zsombort, Daru Bence, Marko Rodics és Dimitrije Acsimovics szerződését pedig felbontották, így ők egyaránt távoznak a csapattól.



További hír a labdarúgó NB II-ből, hogy visszatér a Kozármislenyhez a mohácsi születésű, legutóbb Ajkán szereplő Vogyicska Bálint, aki épp Kozármislenyből igazolt még 2011-ben az MTK utánpótlásához, de volt a Vasas és a Gyirmót FC játékosa is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik