NB II: megvan a Gyirmót FC Győr új vezetőedzője – hivatalos

Vágólapra másolva!
2023.05.27. 12:14
A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr tulajdonosai a mai napon megállapodtak Csizmadia Csabával, aki kettő plusz egy évre írt alá a klubhoz – számolt be róla a klub honlapja.





Csizmadia Csaba lett a Gyirmót új vezetőedzője (Fotó: gyirmotfc.hu)
Csizmadia Csaba lett a Gyirmót új vezetőedzője (Fotó: gyirmotfc.hu)


Korábban beszámoltunk róla
, hogy Csizmadia Csaba is a Gyirmót edzőjelöltjei között van, mára pedig eldőlt, hogy ő irányítja a továbbiakban az együttest.

A 37 esztendős vezetőedző nem először tevékenykedik majd Gyirmóton, hiszen korábban játékosként másfél éven keresztül erősítette a csapatot – 2012 telén érkezett a Ferencvárostól, 44 alkalommal lépett pályára a másodosztályú bajnokságban, valamennyi alkalommal kezdőként, és öt gólt szerzett. Korábban, 2007-től kezdve 12 alkalommal szerepelt a magyar labdarúgó-válogatottban is.

Pályafutása befejezését követően, a 2019–2020-as idényt megelőzően a szintén NB II-es Budafok vezetőedzője lett. Az idény végén csapatával feljutott az élvonalba, ahonnan azonban rögtön kiesett. 2021 októberétől ismét a Budafok vezetőedzője volt, ahol 2022 augusztusáig tevékenykedett. de a gyenge rajt miatt elköszöntek tőle.

Nagyon boldog vagyok és köszönöm, hogy a vezetőség rám gondolt – ecsetelte a fiatal szakember a klub honlapján. – Nagyon rövid időn belül sikerült megállapodni. Örülök, hogy visszatérhettem Gyirmótra, mivel van kötődésem a klubhoz. Minden feltétel adott ahhoz, hogy jól szerepeljünk az előttünk álló bajnokságban. Motiváltan és teli energiával érkeztem, és biztos vagyok benne, hogy sikeresek leszünk.”

Az előző idényben az NB II 6. helyén végző Gyirmót FC Győrhöz kapcsolódó hír még, hogy a klub élt aSzegi Vince szerződésében is szereplő opciós jogával, így Medgyes Zoltánhoz hasonlóan a szélső védő is további egy évig a csapatot fogja erősíteni. Berki István viszont távozott, a támadó szabadon igazolható játékosként kereshet magának új klubot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik