NB II: öt új szerzemény Mosonmagyaróváron

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.03. 14:46
null
Slakta Balázs Mosonmagyaróvárra igazolt (Fotó: Csapó Balázs/Kisalföld)
A labdarúgó NB II-be feljutó Credobus Mosonmagyaróvár hivatalos honlapján jelentette be, hogy Múcska Viktor, Papp Szilárd, Szabó Richárd, Slakta Balázs és Dezamits Dominik is az újoncnál folytatja pályafutását.

A 21 éves Múcska Viktor az ETO FC Győrnél nevelkedett, melynek felnőtt NB II-es csapatában még a 2017–18-as idényben mutatkozott be, s azóta 31 másod- és 30 harmadosztályú bajnokin lépett pályára.

Papp Szilárd az NB II-ből kieső Szolnoki MÁV FC-től 160 másodosztályú mérkőzéssel a háta mögött érkezik Mosonmagyaróvárra, ahol ismét csapattársa lesz a Ceglédről megszerzett 27 éves védőnek, Szabó Richárdnak.

Szintén az újoncnál folytatja karrierjét Slakta Balázs. Az NB I-ben hét mérkőzésen lehetőséget kapó 27 éves kapus a harmadosztályba kieső Budaörsöt hagyja ott Varga Lászlóék kedvéért.

Kölcsönbe érkezik Mosonmagyaróvárra Paksról Dezamits Dominik. A szombathelyi Illés Akadémián nevelkedő védő egy Magyar Kupa-mérkőzésen már bemutatkozott a Haladás első csapatában is, de a másodosztályban a Lajta-partiaknál debütálhat.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTE 1904-NÉL
Érkezők: Múcska Viktor (ETO FC Győr), Papp Szilárd (Szolnoki MÁV FC), Szabó Richárd (Cegléd), Slakta Balázs (Budaörs)
Kölcsönbe érkezők: Dezamits Dominik (Paksi FC)
Távozók: Bokor Bence (Haladás – kölcsönből vissza), Popov Patrik (Budaörs), Tóth Martin (?)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik