NB III: törzsszurkoló akar lenni a tulaj, nem finanszíroz tovább

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.14. 12:29
Feleki Attila, a labdarúgó NB II-ből egy szezon után kieső Kozármisleny tulajdonosa a klub honlapjára feltöltött közleményében jelezte: az NB III-ban nem finanszírozza tovább a csapat működését.

„Szigorúan véve csak az önkormányzati és az MLSZ-bevételekből az NB III-ban talán a középmezőny alját lehet megcélozni, de még az sem könnyű egy most széteső csapattal, merthogy hoztam egy döntést: a jövőben nem fogom tovább finanszírozni a működést – írja közleményében Feleki Attila. – Sajnálom azokat, akik velünk együtt szorítottak és bíztak egy pozitív jövőképben, de ezt most nem látom optimistán, és nem akarok senkit becsapni álmokkal. Teljesen még nem látom a jövő klubjában sem a szerepem, ezt el kell döntse a következő néhány hét, de csak egy törzsszurkoló szeretnék lenni.”hoztam egy döntést: a jövőben nem fogom tovább finanszírozni a működést – írja közleményében Feleki Attila. – Sajnálom azokat, akik velünk együtt szorítottak és bíztak egy pozitív jövőképben, de ezt most nem látom optimistán, és nem akarok senkit becsapni álmokkal. Teljesen még nem látom a jövő klubjában sem a szerepem, ezt el kell döntse a következő néhány hét, de csak egy törzsszurkoló szeretnék lenni.”

Feleki azt írja: rengeteg munkával, igazi támogató nélkül, a saját erejéből és néhány barátja támogató munkájával eltüntettek nagyon sok pénzbeli különbséget a pályán, megpályáztak és megvalósítottak számos fejlesztést, és sokáig úgy tűnt, hogy a pályaépítés miatti állandó albérlet ellenére feljutóként sikerül megvetniük a lábukat az NB II-ben…

„…aztán valami elveszett, a bajnokcsapat lendülete elfogyott, egyre lejjebb kerültünk, és bár úgy érzem, mindent megtettünk – frissítettük a keretet, nagyobb tapasztalatú stábot szerződtettünk –, nem tudtunk stabilan jó eredményeket hozni.”

Feleki hangsúlyozza, büszke rá, hogy a támogatásának óriási hozadéka volt; a korábbi kitűnő szereplés miatt stadiont és jelentős fejlesztéseket kapott a város. S hogy mit tartogat a közeljövő?

„A felelősséget és a munkát odáig vállalom, hogy a harmadosztálynak megfelelően egy komoly személyekből álló és kellően motivált menedzsmentet fogok a klub élére tenni, minden elszámolást, kifizetést június 30-ig megteszek, és a kezükbe adom, hogy színvonalas utánpótlást és a lehetőségekhez képest egy tisztességes NB III-as csapatot építsenek. Huszonöt évig ez volt szinte minden hétvégém, rengeteg estém vagy éjszakám, de egyszer mindenben jön változás, ez most eljött.”

A teljes közlemény ide kattintva olvasható el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik