NB II: korábbi DVTK-kapus jelenti a megoldást Kisvárdán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.19. 09:25
Megoldódott a kapuskérdés a másodosztályú Kisvárda labdarúgócsapatánál, ugyanis a Mezőkövesdtől fél évre kölcsönkapott Ribánszki Lászlót (31 éves) foglalkoztatják a tavaszi szezonban, aki korábban játszott Diósgyőrben, Siófokon és Kecskeméten is. Megfelelt a próbajátékon a legutóbb Putnokon szereplő Molnár Máté (20), a középpályás nyíregyházi nevelésű, de szerepelt a Puskás Akadémia és a Gyirmót korosztályos csapatában is.

A Gyirmót FC Győr labdarúgója, Bohner Roland (26) kevés lehetőséget kapott az ősszel, így aztán nem csoda, hogy más csapatba vágyott. A klub méltányolta a játékos óhaját, és fél évre kölcsönadta az NB III-as Mosonmagyaróvárnak.Gyirmót FC Győr labdarúgója, Bohner Roland (26) kevés lehetőséget kapott az ősszel, így aztán nem csoda, hogy más csapatba vágyott. A klub méltányolta a játékos óhaját, és fél évre kölcsönadta az NB III-as Mosonmagyaróvárnak.

Új erőnléti edzője van Soproni VSE-nek, a Supka Attila szakmai igazgató vezette stábhoz ugyanis Riba Balázs csatlakozott. A szakember korábban személyi edzőként dolgozott, s ő felelt a vízilabdázók erőnlétéért is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik