NB II: két KTE-s és egy korábbi angliai légiós az SZTK-nál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.13. 20:31
A Nemzeti Sport Online információi szerint a korábban Angliában is légióskodó védő, Kovács János mellett Polyák Kristóf és Lévai Norbert személyében két kecskeméti fiatalt is kiszemelt magának a labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklós. 

Kovács János az angliai légióskodása (Chesterfield, York City, Lincoln City, Luton Town, Hereford United) után megfordult a Budapest Honvédban, és legutóbb a másodosztályú Siófok játékosa volt. Információink szerint a 193 cm magas védővel szóban már megegyeztek, hamarosan a szerződést is aláírhatják.Kovács János az angliai légióskodása (Chesterfield, York City, Lincoln City, Luton Town, Hereford United) után megfordult a Budapest Honvédban, és legutóbb a másodosztályú Siófok játékosa volt. Információink szerint a 193 cm magas védővel szóban már megegyeztek, hamarosan a szerződést is aláírhatják.

A Kecskeméti TE két saját nevelésű fiatalját, a 19 éves bal oldali védő, Polyák Kristófot és a szintén 19 esztendős támadót, Lévai Norbertet is teszteli a Horváth Ferenc vezette szakmai stáb, sorsuk egyelőre kérdéses.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ SZTK-ERIMÁNÁL

Érkezők: Gulyás Máté (Veresegyház), Illés Gyula (Siófok)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Kovács János (Siófok), Lévai Norbert (Kecskeméti TE), Polyák Kristóf (Kecskeméti TE)
Távozók: Fekete Ádám (Balmazújváros), Horváth László (Balmazújváros), Osváth Attila (Vasas), Pollák Zoltán (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Ladányi Tibor (MTK)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik