NB II: Paksra kerülhet a Gyirmót középpályása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.23. 16:40
Megkezdte a felkészülést a labdarúgó NB II augusztus 1-jén induló új szezonjára a Gyirmót FC Győr. A klub elnök-társtulajdonosa, Horváth Ernő az első edzés előtt kijelentette, hogy a csapatnak végre fel kell jutnia az NB I-be – számolt be róla a kisalfold.hu.

A Gyirmót FC Győr NB II-es labdarúgócsapata tegnap délután megkezdte a felkészülést a következő idényre.

Az első edzés előtt Horváth Ernő, a Gyirmót FC elnök-társtulajdonosa az öltözőben köszöntötte a játékosokat és ismertette a célt: a csapatnak végre be kell jutnia az NB I-be. Ehhez minden feltétel adott lesz, hiszen nemsokára elkészül az új stadion.

Szentes Lázár szakmai igazgató bemutatta az általa választott szakmai stáb tagjait: Bene Ferenc vezetőedzőt, aki Diósgyőrből érkezett, Krecska János másodedzőt – aki Jászberény helyett mégis a Gyirmótot választotta –, Tőkés László kapusedzőt, valamint Nagy László edzőt, aki eddig az utánpótlásban dolgozott, ám ezentúl az NB II-es csapatnál is besegít a munkába.

A játékoskeretben nagy mozgás várható: Bobál Gergely, Fejes János és Csemer Gyula már visszatért a Honvédhoz, míg Graszl Károly mellett Magasföldi József és Cseri Tamás is Kisvárdára tart. A tehetséges középpályás, Papp Kristóf valószínűleg Paksra igazol, a kapus Deli Zoltán az ETO-hoz szerződik, Kákonyi Dániel a Soroksárt erősíti a nyártól és a rutinos védő, Balog Zoltán is elhagyja a klubot. Oross Márton az ETO utánpótlásában lehet edző és kérdéses a Győr kölcsönjátékosaként Gyirmóton szerepelt Paku Roland és Kiss Máté sorsa.

Eddig két új játékos érkezett: Sebők Zsolt kapus Ciprusról, a korábbi NB I-es gólkirály, Simon Attila Ausztriából tért haza. A klubmenedzser, Horváth Cs. Attila szerint a napokban több próbajátékost tesztelnek az első csapat edzésein, közülük is lehetnek új szerzemények, de rajtuk kívül több válogatott és NB I-es futballistával áll tárgyalásban a klub, mert a célok elérése érdekében további erősítéseket terveznek.

A Gyirmót FC Győr vezetése tárgyalásokat folytatott a Magyar Labdarúgó Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóságával, hogy megfelelő feltételek esetén a tartalékcsapatát elindítaná a megyei első osztályban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL

Érkezők: Sebők Zsolt (Páfosz – Ciprus), Simon Attila (Wolfsberger AC – Ausztria)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Balogh Béla (PMFC), Djordje Kamber (bosnyák-szerb, Győri ETO), Koller Krisztián (Nyíregyháza), Koltai Tamás (Győri ETO), Mohl Dávid (PMFC), Völgyi Dániel (Győri ETO)
Távozók: Balog Zoltán (?), Deli Zoltán (Győri ETO), Graszl Károly (Kisvárda), Kákonyi Dániel (Soroksár), Oross Márton (az ETO utánpótlásánál lehet edző)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bobál Gergely (Bp. Honvéd, ?), Csemer Gyula (Bp. Honvéd, ?), Fejes János (Bp. Honvéd, ?), Kiss Máté (Győri ETO, ?), Paku Roland (Győri ETO, ?),
Távozhatnak: Cseri Tamás (érdeklődnek iránta: Kisvárda), Magasföldi József (érdeklődnek iránta: Kisvárda), Papp Kristóf (érdeklődnek iránta: Paks)
NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Csoknyai Balázs (Bölcske, ?), Nagy István (Szolnok, ?), Pintér Norbert (Balmazújváros, ?), Tóth Dániel (Szolnok, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Karacs Péter (Nyíregyháza), Koltai Tamás (Győri ETO), Papp Kristóf (Gyirmót FC Győr), Pintér Norbert (Balmazújváros), Székely György (Újbuda), Ugrai Roland (FTC)
Távozók: Haraszti Zsolt (FTC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Szemerédi Norbert (Bp. Honvéd, ?)
Távozhatnak: Csernyánszki Norbert (visszavonul?), Kiss Tamás (visszavonul?), Könyves Norbert (érdeklődik iránta: DVSC, DVTK, Haladás, MTK, Vasas)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik