NB II: kilenc játékos távozik Soroksárról; a kapus maradhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.09. 14:38
A Nemzeti Sport Online információi szerint kilenc labdarúgó távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksártól, nem marad a klubnál többek között Sándor István, Balaskó Csaba és Lannert Bence sem.

Simita Gergő, Gyurácz András, Péter Antal, Szabó Roland, Kovács Dániel és Rácz Gergő a Ferencváros kölcsönjátékosaként futballozott a nemrég véget ért szezonban a soroksáriaknál, így ők most visszatérnek a zöld-fehérekhez. Simita Gergő, Gyurácz András, Péter Antal, Szabó Roland, Kovács Dániel és Rácz Gergő a Ferencváros kölcsönjátékosaként futballozott a nemrég véget ért szezonban a soroksáriaknál, így ők most visszatérnek a zöld-fehérekhez.

Sándor István és Balaskó Csaba szerződése lejártával elhagyja a klubot, míg Lannert Bence befejezi a labdarúgást.

Szűcs Mihály, a soroksáriak ügyvezetője azt is elmondta a Nemzeti Sport Online-nak, hogy Huszák Tamással megállapodtak a szerződéshosszabbításról, míg a kapus Holczer Ádámnak élő szerződése van, és marad a klubnál. Az elöljáró nem kívánta kommentálni azt az értesülésünket, hogy a klub Gárdos András, Fülöp Noel, Peszmeg Viktor, Papp Máté és Vass Máté személyében öt siófoki játékost szerződtetne.

Mint beszámoltunk róla, a Soroksár kispadját a legutóbb Budaörsön dolgozó Albert Flórián foglalta el, aki Budaörsről magával hozta pályaedzőjét, Szabados Györgyöt, így az eddigi pályaedző, Pandur Tamás a soroksári utánpótlásban kap szerepet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik