NB II: Albert Flórián a Soroksár vezetőedzője – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.05. 17:10
Ahogy azt a Nemzeti Sport Online a héten előre jelezte, a másodosztályú Soroksár ifjabb Albert Flóriánt nevezte ki vezetőedzőnek – jelentette be a klub hivatalos honlapja, a soroksarsc.hu.

Albert edzői karrierje kezdetén dolgozott a magyar válogatott utánpótláscsapatainál, illetve betöltötte a Ferencváros pályaedzői posztját is. Vezetőedzői pályafutását Dunaújvárosban kezdte, majd ismét a Ferencvárosnál vállalt munkát, ezúttal a játékosmegfigyelői hálózat vezetőjeként. Legutóbb az NB III-ban, Budaörsön dolgozott, a csapattal bajnoki címet szerzett, ezáltal feljuttatta az együttest a másodosztályba. Szerződése a szezon végén lejárt, és mivel a Ferencvároshoz jelenleg is érvényes kontraktus köti, úgy döntött, hogy a Fradi-családban marad, és elvállalta az FTC fiókcsapata, a Soroksár SC irányítását – olvasható a klubhonlapon.

A Nemzeti Sport Online információi szerint Albertet Budaörsről követi Szabados György pályaedző és Nagy Gábor kapusedző is, Kakas László ugyanakkor – aki szintén a stáb tagja volt a harmadosztályú csapatnál – visszatér a Ferencvároshoz.

Információink szerint Budaörsön a korábban ott már évekig dolgozó Lucsánszky Tamás a kiszemelt a kispadra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik