nemzetisport.hu 2015.06.05 17:10 Frissítve: 2015.06.05 22:07

NB II: Albert Flórián a Soroksár vezetőedzője – hivatalos

Ahogy azt a Nemzeti Sport Online a héten előre jelezte, a másodosztályú Soroksár ifjabb Albert Flóriánt nevezte ki vezetőedzőnek – jelentette be a klub hivatalos honlapja, a soroksarsc.hu.

 

Albert edzői karrierje kezdetén dolgozott a magyar válogatott utánpótláscsapatainál, illetve betöltötte a Ferencváros pályaedzői posztját is. Vezetőedzői pályafutását Dunaújvárosban kezdte, majd ismét a Ferencvárosnál vállalt munkát, ezúttal a játékosmegfigyelői hálózat vezetőjeként. Legutóbb az NB III-ban, Budaörsön dolgozott, a csapattal bajnoki címet szerzett, ezáltal feljuttatta az együttest a másodosztályba. Szerződése a szezon végén lejárt, és mivel a Ferencvároshoz jelenleg is érvényes kontraktus köti, úgy döntött, hogy a Fradi-családban marad, és elvállalta az FTC fiókcsapata, a Soroksár SC irányítását – olvasható a klubhonlapon.

A Nemzeti Sport Online információi szerint Albertet Budaörsről követi Szabados György pályaedző és Nagy Gábor kapusedző is, Kakas László ugyanakkor – aki szintén a stáb tagja volt a harmadosztályú csapatnál – visszatér a Ferencvároshoz.

Információink szerint Budaörsön a korábban ott már évekig dolgozó Lucsánszky Tamás a kiszemelt a kispadra.

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.

2020.01.30 15:45:49

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

NB II-ES FELVEZETÉS. Új edzővel, korábbi válogatott játékossal harcol a kiesés ellen a Haladás • Zsóri Budaörsön is bizonyíthat • Támadókkal erősített a Csaba.