NB II: Tállai marad a Kövesd elnöke, Hagyacki alelnök lett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.28. 18:05
Csütörtökön este tartotta tisztújító küldöttgyűlését a Mezőkövesd Zsóry. A szakosztályvezetők beszámoltak az előző két év eredményeiről és módosították az egyesület alapszabályát, illetve a küldöttgyűlést követő elnökségi ülésen megválasztották az elnököt és az alelnököt – számolt be róla a kovesdisport.hu.

Az eddigiekhez képest változás, hogy megszűnt a társadalmi elnöki és az ügyvezető elnöki tisztség, helyette elnököt és alelnököt választottak. Az elnök Tállai András, az alelnök Hagyacki József lett, míg a testület az ügyvezetői teendőkkel Bocsi Annát bízta meg.Tállai András, az alelnök Hagyacki József lett, míg a testület az ügyvezetői teendőkkel Bocsi Annát bízta meg.

Az elnökség tagjai: Derda Lajos, Hagyacki József, Szép László, Szilvási András, Szobonya Sándor, Tállai András és Vámos Zoltán.

A héttagú elnökség és a háromtagú felügyelő bizottság mandátuma is öt évre szól. Az egyesületi tagsági díj havi 100 forint lett.

Az egyesület labdarúgócsapata, a Mezőkövesd Zsóry FC az őszi szezon után 29 ponttal a 3. helyen áll a labdarúgó NB II-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik