NB II: mégis marad Siófokon a cséká, Honvéd-nevelés érkezett

Vágólapra másolva!
2014.08.20. 08:48
A Nemzeti Sport Online információi szerint felépült sérüléséből és mégis marad a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófoknál a csapatkapitány, Fehér Zsolt. A Balaton-partiak eközben átigazolták Kozma Richárdot a Honvédtól, aki már pályára is lépett új csapatában.

Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy öt év után távozik a siófokiak 28 esztendős csapatkapitánya, Fehér Zsolt, mivel nem érkezett érte megfelelő ajánlat, és a sérüléséből is felépült, újra a keretben van, és már el is kezdte az edzéseket.Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy öt év után távozik a siófokiak 28 esztendős csapatkapitánya, Fehér Zsolt, mivel nem érkezett érte megfelelő ajánlat, és a sérüléséből is felépült, újra a keretben van, és már el is kezdte az edzéseket.

A Balaton-partiak legújabb nyári szerzeménye a 20 esztendős Honvéd-nevelésű középpályás, Kozma Richárd, aki a kispestiektől végleg Horváth Károly együtteséhez került, és a Szeged 2011-GA elleni hétvégi bajnoki mérkőzésen már be is mutatkozott új csapatában.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL
Érkezők: Baranyai Ádám (Újpest FC), Berki István (Puskás Akadémia FC), Daru Bence (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Kirchner Krisztián (Baja), Kozma Richárd (Honvéd-MFA), Eisenberger Tamás (Bölcske), Kovács János (Bp. Honvéd)

Távozott/távozhat: Bogáti Péter (Budaörs), Brendan Stelmak (amerikai, ?), Horváth Péter (MTK Budapest – kölcsönből vissza, onnan Soproni VSE-GYSEV), Jusuf Dajic (bosnyák, ?), Kiss Zsolt (?), Pál András (?), Tímár Krisztián (Szeged 2011-GA), Waltner Róbert (Lombard Pápa), Nagy Dániel (Vasas)

Kiszemeltek: Szolga Máté (Győri ETO II)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik