NB II: újabb játékostól köszönt el a Békéscsaba

Vágólapra másolva!
2014.05.12. 10:24
A labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba vezetősége a közelmúltban elköszönt a szívproblémákkal küszködő montenegrói kapustól, Nemanja Scsekicstől és bár még három forduló hátra van a bajnokságból, a hétvégi, SZTK-Erima elleni mérkőzés után Ali-Calvin Tolmbayét is elengedték.

A bmsextra.hu számolt be róla, hogy a Közép-Afrikai Köztársaságból származó 28 esztendős védő meghívást kapott hazája válogatottjába, ahol a következő napokban helyt kell állnia. A lila-fehér klub vezetőivel ezért megegyezett, hogy a Szigetszentmiklós elleni bajnoki mérkőzést követően hazautazik, és mivel szerződése a nyáron lejár, már vissza sem tér Békéscsabára.bmsextra.hu számolt be róla, hogy a Közép-Afrikai Köztársaságból származó 28 esztendős védő meghívást kapott hazája válogatottjába, ahol a következő napokban helyt kell állnia. A lila-fehér klub vezetőivel ezért megegyezett, hogy a Szigetszentmiklós elleni bajnoki mérkőzést követően hazautazik, és mivel szerződése a nyáron lejár, már vissza sem tér Békéscsabára.

Ali-Calvin Tolmbaye 2013 elején szerződött az Előréhez, a 2013-14-es NB II-es bajnokságban 16 mérkőzésen léphetett pályára.

A bajnokság befejeztével egyébként tizenegy békéscsabai játékosnak jár le a szerződése és a klub vezetői egyelőre még senkivel sem kezdték meg a tárgyalásokat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik