NB II: korábbi élvonalbeli támadót igazolhat a Kisvárda

Vágólapra másolva!
2014.01.27. 13:47
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda tárgyalásokat folytat a korábban az élvonalbeli Kaposvárban futballozó, legutóbb a Nyíregyháza együttesében szereplő támadóval, Katona Györggyel. 

A 26 esztendős Katona a közelmúltban bontott szerződést a Nyíregyházával, mivel az őszi szezonban csak három bajnoki mérkőzésen, csereként kapott játéklehetőséget. A múlt héten Cegléden próbálkozott, de a Pest megyeiek nem kötöttek szerződést vele. A csatár szombaton már a várdaiak színeiben lépett pályára a DVSC elleni felkészülési mérkőzésen.

Értesüléseink szerint a labdarúgó a mai napon egyeztet a kisvárdai vezetőséggel, és információink szerint minden esély megvan rá, hogy a Kisvárda játékosa lesz.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Bognár Zsolt (szabadon igazolható, legutóbb Soproni VSE-GYSEV), Irhás Ignác (Mezőkövesd), Yves Simplice Mboussi (kameruni, szabadon igazolható, legutóbb Hanoi ACB – Vietnam), Popovics Bertold (Nyíregyháza Spartacus), Venczel Balázs (szabadon igazolható, legutóbb Vasas)
Távozik/távozhat: Barzó Gergő (Cigánd), Kapacina Valér (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Horváth László (?), Lakatos László (Cigánd), Soós Tibor (?) Tóth György (?)
Kiszemeltek: Katona György (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik