NB III: Détári Lajos nem volt ott csapata meccsén, íme, az ok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.02. 13:16
Détári Lajos a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: valóban nem volt ott csapata, a labdarúgó NB III-ban szereplő Felsőtárkány szombati mérkőzésén, de a maga részéről nem zárja ki, hogy az egyeztetések után tavasszal folytatja a szakvezetői munkát a klubnál.

A rangado.hu hétfőn azt írta: értesülései szerint a felsőtárkányi klubvezetőség nem hosszabbítja meg a csapat szakmai munkáját irányító Détári Lajos megbízatását. A korábbi világválogatott futballista a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta: ő még nem tárgyalt erről a tulajdonossal, de maga is úgy véli, fontos megbeszélnivalójuk van.rangado.hu hétfőn azt írta: értesülései szerint a felsőtárkányi klubvezetőség nem hosszabbítja meg a csapat szakmai munkáját irányító Détári Lajos megbízatását. A korábbi világválogatott futballista a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta: ő még nem tárgyalt erről a tulajdonossal, de maga is úgy véli, fontos megbeszélnivalójuk van.

„Valóban nem voltam ott a Kazincbarcika elleni mérkőzésen. Van két-három dolog, ami nem tetszik, és amit mindenképpen meg kell beszélnem a tulajdonossal. Le kell ülnünk, meg kell beszélnünk ezeket, és részemről nem lenne sportszerű a klubbal szemben, ha ezekről most a nyilvánosság előtt beszélnék. Az elmúlt hetekben nagyon jó kapcsolatot alakítottam ki a játékosokkal, nem lenne ellenemre, ha folytatódna a közös munka."

A 61-szeres válogatott játékos október végén lett a Felsőtárkány szakvezetője, megbízatása az őszi idény utolsó öt bajnoki mérkőzésére szólt – ezekből a csapat kettőt megnyert, hármat elveszített, az őszi bajnok Kazincbarcika ellenit (0–1) immár Détári távollétében. A tárkányiak a Keleti csoport kilencedik helyén töltik a telet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik