Alacsony színvonalú meccs és gólnélküli döntetlen a rangadón

Vágólapra másolva!
2008.04.11. 19:40
Az NB II Nyugati csoportjának rangadóján egyik csapat sem mutatott be első osztályú játékot. Igaz, a Felcsútnak nem is célja a feljutás. A Haladás igyekezett, de az első félidőben több helyzetük is kimaradt. A második félidő végén a Felcsút előtt adódtak lehetőségek, de a vendégek sem éltek vele.
A színvonaltól nem dobhattak egy hátast a szurkolók
Fotó:Unger Tamás
A színvonaltól nem dobhattak egy hátast a szurkolók
A színvonaltól nem dobhattak egy hátast a szurkolók
Fotó:Unger Tamás
A színvonaltól nem dobhattak egy hátast a szurkolók

A feljutásért küzdött ma meg egymással a Haladás és a Felcsút Szombathelyen- írhatnánk, hogyha csak a tabellára néznénk. Az NB II Nyugati csoportjának első és második helyezettje közül azonban csak a listavezető Haladás szeretne jövőre az első osztályban szerepelni. A felcsúti vezetők nem adták be a licenckérelmet az élvonalra.

Az első negyedórában jobban iparkodtak a zöld-fehérek. Több lövési kísérletük volt, szinte csak a vendégek térfelén járt a labda, azonban igazán nagy helyzet nem volt. A folytatásban jócskán visszaesett az iram, az első nagy védést a 35. percben a felcsúti kapus Kozma mutatta be, Mihalecz fejesét védte bravúrral.

Az első félidő vége felé sem javult a játék. Sokat elárul a meccsről, hogy a Felcsút első(addig legnagyobb) helyzete egy gyenge szabadrúgás volt, ami után a labda sorfalról megpattanva ment szögletre. Ezt követően egy 30 méteres lövést védett a szombathelyi kapus, Rózsa, ez volt az egyetlen teendője a kirúgásokon kívül.

A második félidőben a csapatok ott folytatták ahol abbahagyták. Gyakorlatilag csaknem a 70. percig nem történt semmi, ekkor Disztl Dávid szépen levette a labdát, majd gyengén kapura lőtte. A Haladás igyekezett, de helyzetig is alig jutottak. Némi veszélyt jelentett a kapura a felcsúti támadósor. Kontrák során Móri Tamás és Disztl Dávid tartották ébren a szombathelyi kapust. Érdekésség, hogy két magyar fociban jól ismert nevű játékos is pályán volt: Disztl és Pölöskei. A játék azonban nem idézte a régi idők fociját…

LABDARÚGÓ NB II, 22. FORDULÓ

22. FORDULÓ
Haladás–Felcsút 0–0 (0–0)

Helyszín: Szombathely
Nézőszám:5000
Vezeti: Szabó S.
Asszisztensek: Szalai Z., Butkai Zs.

A KEZDŐCSAPATOK
HALADÁS FELCSÚT
66 Rózsa 33 Kozma
23 Schimmer 27 Szalai T.
22 Guzmics 3 Makrai
77 Kuttor 4 Trampler
15 Tóth P. 9 Mihályi
4 Rajos 21 Gálos
7 Kaj 6 Venczel
20 Tóth N. 14 Sipos
16 Nagy G. 7 Domján
17 Simon A. 10 Móri
6 Mihalecz P. 24 Varga I.
Vezetőedző: Vezetőedző:
Csertői Aurél Szíjjártó István

Gólszerző(k):
Csere: Varga h. Disztl (59.) Kaj h. Vörös (66.) Sipos h. Kovács Tamás (68.) Simon h. Pölöskei (73.) Mihalecz h. Sipos N. (79.) Móri h. Noah (82.)
Sárga lap: Sipos (52.) Tóth P. (59) Móri (59.) Rajos ( 73.) Kovács (84.) Szalai (91.)
Kiállítva:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik