Mentálisan fel kell ezt dolgoznia – így látta Csongvai piros lapját Bese Barnabás

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.04.14. 10:10
null
Bár Csongvai Áron piros lapot kapott a második félidő elején, és a Paks majdnem rúghatott egy tizenegyest a hosszabbítás perceiben, mégis a Fehérvár hagyta el 2–1-es győzelemmel a pályát. Bese Barnabással beszélgettünk a mérkőzés legfontosabb eseményeiről.

„Diósgyőrben már kerültünk ilyen szituációba, akkor a kiállítás után egyből kaptuk gólt, úgyhogy tudtuk, ezt mindenképpen el kell kerülni. Ismerve Csongvai Áront, már ezerszer visszanézte a szituációt, de szerintem már abban a pillanatban belátta, hogy nem kellett volna úgy belemenni Kinyikkel abba a párharcba. Nem volt benne szándékosság, megkapta a büntetést, nehéz helyzetbe kerültünk, de jól megoldottuk. Nyilván mentálisan fel kell dolgoznia, mellette leszünk, várjuk vissza” – mondta Bese Barnabás Csongvai Áron piros lapjával kapcsolatban. 

Videónkban azt a szituációt is felidézi, amely után majdnem tizenegyest lőhetett a Paks a hosszabbítás perceiben, de a VAR-vizsgálat után lökés miatt visszavonták. Beszél a duplázó Karamokóról, és Tóth Balázs is szóba kerül, valamint az is, hogy ezzel a győzelemmel a Fehérvár már csak egy pontra van a második helyen álló Pakstól. 

LABDARÚGÓ NB I
28. FORDULÓ
Paksi FC–Fehérvár FC 1–2 (0–1)
Paks, Fehérvári úti stadion, 3511 néző. Vezette: Bogár
Gólszerző: Balogh B. (84.), ill. Karamoko (23., 54.)
Kiállítva: Csongvai (46.)

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik