Az NB I utolsójától érkezett játékos az NB II elsőjéhez

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.02.15. 11:02
Vida Kristopher az NB I sereghajtójától az NB II éllovasához került (Fotó: Kovács Péter)
A labdarúgó NB I-ben utolsó helyen álló Kisvárda FC hivatalos honlapján tudatta, hogy a másodosztályt vezető Nyíregyháza Spartacusnál tölti a tavaszt kölcsönben Vida Kristopher.

A Kisvárda közölte, az átigazolás az utolsó pillanatban, szerda késő este realizálódott, Vida a tavaszi szezont kölcsönben tölti Nyíregyházán.

A Kisvárdára 2022 nyarán a lengyel Piast Gliwicétől érkező játékos 31 mérkőzésen kilencszer volt kezdő, 22-szer pedig csereként lépett pályára, 1136 perc alatt egy gólt szerzett a bajnokságban, míg a Magyar Kupában öt meccsen négyszer volt eredményes.

A Kisvárda közölte, hogy távozóban van Czékus Ádám is, aki az NB II-es Tiszakécskénél folytathatja pályafutását kölcsönben.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDA MASTER GOODNÁL
Érkezők: Andrija Filipovic (horvát, Aktobe – Kazahsztán), Bernardo Matic (horvát, Ordabaszi – Kazahsztán), Wellington Nem (Wellington Silva Sanches Aguiar, brazil, EC Vitória – Brazília, szabadon  igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: – 
Kölcsönből visszatért: Yaroslav Helesh (Szombathelyi Haladás)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Artur Kozacsuk (ukrán-magyar), Borisz Ponomarenko (ukrán-magyar), Nazar Ponomarenko (ukrán-magyar)
Kiszemeltek: – 
Távozók: Mihajlo Hotra (ukrán, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Czérna Erik (Budafoki MTE), Vida Kristopher (Nyíregyháza Spartacus)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Czékus Ádám (Tiszakécske?)


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik