Wellington Nem már Budapesten, szerdán be is mutatja a Kisvárda

B. B.B. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.30. 22:40
Igen! Wellington Nem a Liszt Ferenc reptéren (Fotó: kisvardafc.hu)
Amint arról korábban beszámoltunk, a Kisvárda kedd délelőtt Facebook-oldalán jelezte, valami készül a klubnál, és a sejtelmes kép mellé az Olá! feliratot írták – ami portugál nyelven azt jelenti: szia. A ligautolsó várdaiak ezzel legújabb igazolásukat próbálták beharangozni, s hamar kiderült, jó eséllyel a háromszoros brazil válogatott csatárról, a 32 éves Wellington Nemről lehet szó. Kedd este aztán a kisvárdaiak honlapján megjelenő kép tanúsága szerint a brazil már meg is érkezett Budapestre.

 

Három nap múlva a Ferencvárost fogadja a Kisvárda, de sosem késő erősíteni. A várdai klub kedd délelőtt Facebook-oldalán jelezte, valami készülőben van, a sejtelmes kép mellett pedig az Olá! felirat szerepelt – ami portugálul azt jelenti: szia.

Késő estére aztán kiderült, a sereghajtó igencsak veretes játékosmúltú futballistát szerződtet, Wellington Nem 32 éves, háromszoros brazil válogatott csatár. A hazájában több csapatban is megfordult, Európában a Sahtar Donecknél szerzett hírnevet (háromszoros ukrán bajnok, háromszoros Ukrán Kupa-győztes), legutóbb a brazil másodosztályú Vitóriát erősítette, amellyel feljutott az élvonalba, de 2023 végén távozott a csapattól, így szabadon igazolhatóként érkezett Magyarországra.

A játékos a kedd késő este landoló párizsi járattal érkezett Budapestre, egy nappal korábban Rióból kelt útra, miután igent mondott a magyar együttes ajánlatára. Szerdán már Kisvárdán ébred, majd bemutatják új csapattársainak.

A Kisvárda Wellington Nem mellett a horvát Andrija Filipovicot és Bernardo Maticot szerződtette eddig a télen.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDA MASTER GOODNÁL
Érkezők: Andrija Filipovic (horvát, Aktobe – Kazahsztán), Bernardo Matic (horvát, Ordabaszi – Kazahsztán), Wellington Nem (brazil, Vitória)
Kölcsönbe érkezők: – 
Kölcsönből visszatért:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Artur Kozacsuk (ukrán-magyar), Borisz Ponomarenko (ukrán-magyar), Nazar Ponomarenko (ukrán-magyar)
Kiszemeltek: –
Távozók: Mihajlo Hotra (ukrán, lejárt a szerződése)
Kölcsönbe távozók: Czérna Erik (Budafoki MTE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik