NB I: túl van a műtéten a Paks játékosa, Silye Erik

Vágólapra másolva!
2023.12.01. 18:26
null
Silye Erik tavasszal térhet vissza (Fotó: Árvai Károly)
Megműtötték Silye Eriket, a labdarúgó NB I-ben szereplő Paks játékosát. A balszélső még a Debrecen elleni bajnokin szenvedett vállsérülést. A beavatkozás után Silye a klubja honlapjának számolt be a részletekről.

 

Ahogy a paksiak írják, Silye válla úgy kiugrott, hogy a porc is leszakadt, ami aztán a csontos részt is megsértette, Az operációt november 30-án végezték el.

„Mára már a körülményekhez képest egészen jól vagyok, a tegnap még nem volt kellemes, de kaptam fájdalomcsillapítókat, melyeknek köszönhetően tudtam aludni. Szerencsére nincs folyamatos fájdalmam, de csak elég kis intervallumban tudom mozgatni a karom, hogy ne nyilalljon be. Vigyáznom kell tehát, illetve fel van kötve a kezem egész nap és este is. Maga az operáció jól sikerült, az orvosom elmondása alapján csúnya volt a sérülés. A lapockámból és a bicepszemből vezettek ínszalagot a vállamba, hogy stabilizálják, valamint két csavar is bekerült, amik benn is maradnak. Egy hét múlva varratszedés, addig pihenés és minimális gyógytorna a program. Kaptam feladatokat, még nem megerőltetőket, de így kell kezdeni, aztán fokozatosan felgyorsul majd a történet” – fogalmazott Silye.

Silye felépülése várhatóan négy hónapot vesz igénybe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik