DVTK: megfelelt a próbajátékon a nigériai balhátvéd

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.07.01. 10:42
null
Nigériai játékost igazolt a Diósgyőr (Fotó: dvtk.eu)
Megfelelt a labdarúgó NB I-be feljutó DVTK próbajátékán a nigériai Godfrey Bitok Stephen, akivel így szerződést kötött a klub – olvasható az együttes honlapján.

 

„Boldog vagyok, hogy a próbajáték során sikerült meggyőzni a DVTK szakmai stábját arról, hogy szerződést ajánljanak, amit örömmel fogadtam el – idézte a klub Godfrey Bitok Stephent az aláírást követően. – Az érkezésem óta eltelt idő nemcsak arra volt elég, hogy megismerjék a játékomat, hanem arra is, hogy én is megismerjem a DVTK-t, a helyi körülményeket, és benyomásokat szerezzek a társaimról és a szakmai stáb elképzeléseiről. Napról napra egyre inkább úgy éreztem, számomra Diósgyőr a legoptimálisabb hely, ahol maradni szeretnék, és ezért mindent megtettem az edzéseken és az edzőmeccsen is. Ezért is választottam a DVTK-t a ciprusi lehetőség helyett.”

„A pálya bal oldalán érzem jól magam, balhátvédként és bal oldali szárnyvédőként is szerepeltem korábban. Igazi csapatjátékos vagyok, aki részt vesz az összjátékban, és jól megérti a társai szándékát. Ezeket az erényeimet szeretném kamatoztatni Diósgyőrben is” – árulta el a 22 éves nigériai futballista, aki legutóbb az orosz másodosztályban, a Volga Uljanovszkban futballozott. Stephen 2023 tavaszán 7 bajnokin lépet pályára Volgában, hatszor kezdőként, egyszer csereként, gólt nem szerzett.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Julien Célestine (francia, Club León FC – Mexikó), Bozsidar Csorbadzsijszki (bolgár, Widzew Lódz – Lengyelország), Marin Jurina (horvát-bosnyák, Al-Fajszali – Szaúd-Arábia), Artem Odincov (ukrán, Kisvárda, Godfrey Bitok Stephen (nigériai, FK Volga Uljanovszk – Oroszország, szabadon igazolhatóként)), Alex Vallejo (Alexander Vallejo Mínguez, spanyol, Stal Mielec – Lengyelország, szabadon igazolhatóként), Rudi Pozeg Vancas (szlovén, FC Koper – Szlovénia)
Kölcsönbe érkezők: Karlo Sentic (horvát, Hajduk Split – Horvátország)
Kölcsönből visszatér(het)nek: Hornyák Marcell (Csákvár), Kispál Tamás (Eger SE), Papp Marcell (Dorogi FC), Szőke Adrián (szerb-magyar, Topolyai SC – Szerbia), Vajda Botond (Tiszakécskei LC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Joaozinho (Joao Carlos Reis Graca, portugál, Estoril – Portugália), Eze Vincent Okeuhie (nigériai, szabadon igazolható, legutóbb Sahtyor Szoligorszk – Fehéroroszország)
Távozók: Eppel Márton (szabadon igazolható), Illés Bálint (Mezőkövesd), Könyves Norbert (magyar-szerb, szabadon igazolható), Senkó Zsombor (Zalaegerszegi TE FC), Szűcs Kornél (Kecskeméti TE), Vajda Botond (szlovák-magyar, Debreceni VSC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Cseke Benjámin (Mezőkövesd), Radics Márton (Puskás AFC)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Koman Vladimir, Viczián Ádám

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik