FTC: Jövő nyárig hosszabbítottunk – Csercseszov

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2023.04.10. 23:47
null
Csercseszov még legalább egy évig a Ferencváros edzője lesz (Fotó: Török Attila)
A Ferencváros 2024 nyaráig meghosszabbította Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző szerződését. Ezt az orosz tréner árulta el a Szport-Ekszpressznek adott interjúban.

 

Csercseszovval a Ferencváros idényéről beszélt az orosz szaklap újságírója, aki biztosra veszi, hogy az FTC ebben az idényben is bajnok lesz. Aztán arról faggatta Csercseszovot, mi lesz vele nyáron, amikor lejár a szerződése a magyar klubnál.

„Az információja kissé idejét múlt – figyelmeztette Csercseszov.A Ferencváros a minap aktiválta a szerződésemben szereplő opciós lehetőséget, és egy évvel, 2024 nyaráig meghosszabbítottuk a megállapodást.”

Csercseszov a rövid és hosszú távú tervekkel folytatta.

„Most az a legfontosabb, hogy mindent megtegyünk a bajnoki cím megvédéséért. Aztán az idény után leülünk a klub vezetőivel, és átbeszéljük, mit lehet tenni a keret megerősítése érdekében. Ha tényleg az a cél, hogy a Bajnokok Ligája-csoportkörbe jussunk, ahhoz módosítani kell a játékoskereten – folytatta Csercseszov. – Ha tényleg sikerült megnyerni a bajnokságot, már július közepén elkezdődik a Bajnokok Ligája selejtezősorozata. Legutóbb lemaradtunk a BL főtáblájáról, és ezen a nyáron sem lesz könnyebb a feladatunk. Sokan leírták már, hogy az FTC ebben az idényben túlteljesített az európai porondon.”

A Trabzonsporról és a Dinamo Moszkváról szóló sajtóhírekről is elmondta, olvasta az interneten, de nem lépett kapcsolatba a török vagy az orosz klubbal. Hozzátette, nem hivatalosan több lehetőség is folyamatosan az asztalán van európai és gazdag ázsiai érdeklődők révén, de jelenleg a Ferencvárosra összpontosít. Ugyanakkor tudja, hogy a jövőben bármi megtörténhet, így odafigyel arra, hogy megmaradjanak a jó kapcsolatai.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik