Szuhodovszki: Nagy álmom Schäferrel a válogatottban játszani, ezért dolgozom minden nap

Vágólapra másolva!
2022.12.27. 09:17
Az Esterházy Mátyás vezette EM Sports ügynökség karácsonyi gáláján az NSO Tv beszélgetett a ZTE kapuvédőjével, Demjén Patrikkal, aki elmondta, szerinte mi volt a titka a világbajnokságon az argentinok kapusának, Emiliano Martíneznek. A szezon meglepetéscsapatának, a Kecskemétnek a játékosa, Szuhodovszki Soma a Schäfer Andrással való barátságáról beszélt, akivel nagy álma együtt játszani a válogatottban. A Puskás Akadémia tehetsége, Gruber Zsombor pedig kifejti, szerinte jó döntés volt-e az előző évadban Bázelbe igazolnia.

A ZTE kapusa, Demjén Patrik így látta 2022-es évét:

„Voltak olyan dolgok, amikben kicsit többet tudtam volna hozzáadni, de azért az év majdnem az elképzeléseim szerint alakult. Azonban mindig van hova fejlődni, és a következő esztendőre is ez lesz majd a célkitűzés.”

Videónkban szóba kerül, hogy külföldi karrierben gondolkodik, amihez talán még az edzéseken is egy kicsivel több kell, illetve elmondja, szerinte mi volt a titka a világbajnokságon az argentinok kapusának, Emiliano Martíneznek.

A Kecskemét játékosa, Szuhodovszki Soma parádésként jellemezte az évét.

„Kezdeném az NB II-vel, feljutottunk egy óriási hajrát követően. Utána kicsit mindenki leírt minket, kisebb költségvetés, kisebb csapat csupa újonccal. Mégis megmutattuk, hogy kemény munkával és alázattal mit lehet elérni.”

Szuhodovszki elmeséli, hogy Schäfer Andrással nagyon jó barátok, és szeretne egyszer együtt játszani vele a válogatottban.

A Puskás Akadémia tehetsége, Gruber Zsombor annak örül, hogy bemutatkozhatott és többször is játszhatott az NB I-ben.

„Remélem, tavasszal még több lesz a játékidőm, akár a kétszerese is.”

Az előző idényben a Basel játékosa volt, videónkban arról is beszél, jó döntés volt-e kiigazolnia.

SCHÄFER NEM GONDOLT BELE, HOGY A FRADIVAL IS JÁTSZHATNÁNAK AZ EL-BEN

SZALAI ÁDÁM: MEGÉRINTETTEK A VÁLOGATOTT NOVEMBERI MECCSEI

SZOBOSZLAI A REAL MADRID LEGYŐZÉSÉRE EMLÉKSZIK VISSZA LEGSZÍVESEBBEN

VIDEÓS ÖSSZEFOGLALÓNK A KARÁCSONYI GÁLÁRÓL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik