Kisvárda: horvát középhátvédet szerződtettek – hivatalos

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2022.07.01. 16:45
null
Dominik Kovacic Kisvárdán folytatja (Fotó: kisvardafc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda szerződtette a horvát hátvédet, Dominik Kovacicot, akinek az előző idény végén járt le a szerződése a román Universitatea Craiovánál – közölte az ezüstérmes a hivatalos honlapján.

 

A 28 esztendős középhátvéd, Dominik Kovacic az NK Zagrebben kezdte profi pályafutását, légiósként megfordult a bosnyák Siroki Brijegben, a svájci Luganóban, a dán Vejlében és a moldovai Sheriff Tiraspolban is, legutóbb pedig a román Universitatea Craiova játékosa volt.

„Nagyon örülök, hogy aláírtam a szerződésemet az új csapatomhoz, izgatottan várom a találkozást a szakmai stábbal és az új klubtársaimmal is. Bízom benne, hogy a csapattal együtt én is tudok fejlődni, és megfelelően fel tudunk készülni a bajnokságra. Csak jókat hallottam Kisvárdáról és a magyar bajnokságról is, tudom, hogy nagyon jók az infrastrukturális lehetőségek Magyarországon, várom, hogy mindezt személyesen is megtapasztaljam” – mondta el új klubja honlapján a futballista.

A középhátvéd rövidke nemzetközi kupatapasztalattal is rendelkezik. A bosnyák Siroki Brijeg színeiben az Európa-liga 2019–2020-as idényében, az első selejtezőkörben a kazah Kajrat Almati ellen elbukott párharc mindkét meccsén pályára lépett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS KISVÁRDÁN
Érkezők:
Dominik Kovacic (horvát, Universitatea Craiova – Románia, szabadon igazolhatóként), Széles Imre (Gyirmót FC Győr), Milos Vranjanin (szerb, Riga FC – Lettország)
Kölcsönbe érkezők: Hindrich Ottó (romániai, CFR – Románia)
Kölcsönből visszatérhet: Lucas (Lucas Marcolini Dantas Bertucci, brazil-magyar, Diósgyőri VTK)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Králik Péter

Kiszemeltek:
Távozók: Gosztonyi András (lejárt a szerződése), Dombó Dávid (Vasas – szabadon igazolhatóként), Claudiu Bumba (román, Mol Fehérvár – szabadon igazolható), Lazar Csirkovics (szerb, lejárt a szerződése), Herdi Prenga (albán, lejárt a szerződése)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik