Újpest: Windecker József Görögországba szerződött

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2018.08.06. 17:58
null
Windecker József menedzsere, Panicos Makedonas (balra) társaságában ma írt alá új klubjához, a görög Levadiakoszhoz
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az Újpesttől távozó Windecker József a görög élvonalbeli Levadiakosznál folytatja a pályafutását.

 

Az Újpesttől távozó Windecker József menedzsere, Panicos Makedonas vasárnap nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak arról, hogy a középpályásnak több országból, köztük Görögországból is van ajánlata, és hamarosan eldől, hol folytatja a pályafutását.

Ma már arról számolt be a játékosügynök, hogy szerződést kötöttek a görög élvonalban legutóbb 10. helyen végzett Levadiakosszal. Windecker kétéves szerződést írt alá.

„Ezzel a megállapodással Windecker József a magyarnál jóval erősebb bajnokságban próbálhatja ki magát, hiszen a görög ligát a tizenöt legerősebb európai bajnokság között jegyzik. Ez játszott szerepet a döntésünkben” – fogalmazott Panicos Makedonas.

Windecker 2016 januárjában, Győrből szerződött Újpestre, a liláknál alapemberré nőtte ki magát, de mivel szerette volna kipróbálni magát külföldön, tavaly már nem hosszabbított a klubbal, ezért viszont tavasszal kirakták az első keretből. A nyáron már járt Belgiumban is tesztelésen, Bölöni László csapatánál, a Royal Antwerpnél, a belgák szerződést is kínáltak neki, de a görögországi folytatás mellett döntött a 25 éves védekező középpályás, aki az NB I-ben 137 meccsen 11 gólt szerzett.

A Levadiakosznak volt már magyar légiósa, a 2014–2015-ös szezonban Pintér Ádám is ennél a klubnál futballozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik