Vasas: két játékos távozásáról számolt be az angyalföldi klub

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.09. 14:21
A labdarúgó NB I-be idén feljutó Vasas a hivatalos honlapján tudatta, hogy Menyhárt Attila és Takács Krisztofer távozik a csapattól.

A 30 éves Menyhárt Attila klubváltásáról a Nemzeti Sport Online már korábban beszámolt: a jobb oldali támadónak lejárt a szerződése az angyalföldi együttesnél. Menyhárt az NB II-ben újonc Budaörsben folytatja a pályafutását.A 30 éves Menyhárt Attila klubváltásáról a Nemzeti Sport Online már korábban beszámolt: a jobb oldali támadónak lejárt a szerződése az angyalföldi együttesnél. Menyhárt az NB II-ben újonc Budaörsben folytatja a pályafutását.

A 19 esztendős Takács Krisztofer tavaly hároméves megállapodást írt alá a Vasassal, ám a kontraktusban szerepelt egy kitétel, mely szerint egy szezon elteltével a felek felülvizsgálják a további együttműködést. A klub és a játékos közös megegyezéssel úgy döntött, hogy felbontja a szerződést. Takács a legutóbbi idény tavaszi szakaszában sérülése miatt egy meccsen sem lépett pályára.

Az angyalföldi csapathoz kapcsolódó hír, hogy elmarad a Slavija Sarajevo elleni felkészülési mérkőzés, amelyre szombaton került volna sor. A Vasas pénteken a szintén bosnyák Sloboda Tuzlával csap össze.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL

Érkezők: Milos Adamovics (szerb, Mladoszt Lucsani – Szerbia), Bori Gábor (DVTK, kölcsön után végleg), Hangya Szilveszter (MTK, kölcsön után végleg), Könyves Norbert (Paks – átigazolásának időpontja még kérdéses, vagy 2015 nyara, vagy 2016. január 1.), Nagy Gergely (Dunaújváros), Novák Csanád (KTE, szabadon igazolható), Osváth Attila (Szigetszentmiklós), Tomiszlav Pajovics (szerb, Hapoel Beer Seva – Izrael), Póser Dániel (Békéscsaba, szabadon igazolhatóként), Szivacski Donát (Kecskeméti TE)

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Nagy Tamás (Siófok), Nagyházi Dávid (Dorog, ?), Orbán Soma (Baja, ?), Pál Dávid (Ajka, ?), Szedlár Zoltán (Dorog, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Vass Patrik (MTK, kölcsön után végleg szabadon igazolhatóként)
Távozók: Menyhárt Attila (Budaörs), Nagy Dániel (szabadon igazolható), Nagy Tamás (szabadon igazolható), Németh Gábor (visszavonult), Oláh László (Békéscsaba, szabadon igazolhatóként), Polényi Gábor (Mezőkövesd), Takács Krisztofer (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:
A VASAS NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
Felkészülés kezdete: június 15.
Edzőtábor: Ausztria (Söchau),július 4–12.
TERVEZETT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Június 20., Telki: Vasas–Apollon Limassol (ciprusi) 0–2
Június 27.: Vasas–NK Osijek (Eszék; horvát) 2–0 (Remili, Czvitkovics)

Július 4., Szombathely, Király-kupa (2x30 perces meccsek)
Vasas–NK Osijek (Eszék; horvát) 1–1 (Murka)
Haladás–Vasas 0–1 (Novák)

Július 6., Dietersdorf: Vasas–Amkar Perm (orosz) 0–5
Július 8., Barkóc (Bakovci): Vasas–Partizan Beograd (szerb) 1–4 (Novák)
Július 10., 18.00, Dietersdorf: Vasas–Sloboda Tuzla (bosnyák)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik