Gyász: elhunyt Komáromi Gábor, a DVSC vezérszurkolója

Vágólapra másolva!
2015.06.27. 15:30
null
Komáromi Gábor 35 évet élt (Fotó: dvsc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva a hivatalos honlapján számolt be a szomorú hírről, mely szerint elhunyt Komáromi Gábor, a csapat vezérszurkolója, akit csütörtökön gázolt el egy gépkocsi Mikepércsen.

 

„Komáromi Gábor meghatározó alakja volt a DVSC futball- és kézilabdaéletének. A regisztráció bevezetése előtt minden meccsre elkísérte a Loki focicsapatát, a külföldi túrákon is rendre láthattuk őt, és szurkolásával, a szurkolás levezetésével nagyban hozzájárult a csapat sikereihez. Ismert volt debreceni lokálpatriotizmusáról és a DVSC iránti fanatizmusáról, nemcsak szűkebb pátriánkban, hanem országszerte is” – írja a dvsc.hu.

A 35 éves szurkolót csütörtökön gázolta el egy gépjármű Mikepércsen, aminek következtében súlyos koponyasérüléseket szenvedett, az egyik életveszélyes volt. Az orvosok küzdöttek az életéért, de nem tudták megmenteni.

„A DVSC minden dolgozója osztozik a család és a szurkolók mély gyászában. Komcsi, köszönünk mindent, amit szeretett csapatodért tettél. Nyugodj békében!” – teszi hozzá a debreceni klubhonlap.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik