Fradi: Budapesten köthet ki a német legenda fia - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.23. 12:49
Német lapértesülések szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvároshoz szerződhet a német harmadosztályú Dynamo Dresdentől a nyáron szinte biztosan távozó Benjamin Kirsten.

Bár Dibusz Dénes kirobbanthatatlannak tűnik a zöld-fehéreknél, sőt, Jova Leventével és Kurucz Péterrel a második és harmadik számú játékos is megvan a poszton, a Dresdner Morgenpost online kiadása úgy tudja, újabb kapus érkezhet Budapestre a nyári átigazolási időszakban.

A német harmadosztályban szerénykedő Dresdennel szinte biztosan nem hosszabbít szerződést a 2014 decembere óta kegyvesztett Benjamin Kirsten. A legendás német csatár, Ulf Kirsten fiát a mopo24.de információi szerint két klub is szívesen látná, az egyik a Ferencváros, a másik egy egyesült államokbeli együttes.

„Július elsejéig minden kiderül, rengeteg még a kérdőjel, a családom segítségével hamarosan meghozom a döntést a jövőmmel kapcsolatban” – mondta Kirsten.

A német kapus leváltása előtt 21 bajnokin védett a Dresdenben, ezalatt 23 gólt kapott, piaci értékét a transfermarkt.de 275 ezer euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik