NB I: kérdéses Rocchi játéka a Loki elleni meccsen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.12. 14:30
Nem biztos, hogy pályára léphet szombaton a Debrecen elleni mérkőzésen Tommaso Rocchi, a Szombathelyi Haladás olasz válogatott labdarúgója, ugyanis a 37 éves támadó még nem épült fel a részleges bokaszalag-szakadásából.

Kedd óta már Magyarországon tartózkodik a Haladás csatára, akinek gyógyulásán február 18-i sérülése óta Olaszországban dolgoztak.

„Ultrahanggal, lézerrel kezeltek Rómában, majd víz alatti bokaerősítő gyakorlatokat végeztem. Aztán tornateremben készültem és – igaz, csak lassan – futottam is. A héten érkeztem vissza, ám még nem tudtam edzeni a többiekkel, egyelőre kímélnem kell a bokámat – mondta Rocchi a haladas.hu-nak. – Az orvosi diagnózis szerint szombaton még nem játszhatnék, ám addig még van egy kis idő, meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok. Én szeretnék futballozni.”

„Ami a csapat szereplését illeti, láttam a Diósgyőr és a Pécs elleni meccsek összefoglalóját. Ebből azt szűrtem le, hogy javult a játékunk, a Diósgyőr ellen többet érdemeltünk volna egy pontnál. Pécsett pedig korán kaptunk gólt, ám megvoltak a lehetőségeink a fordításra, de nem koncentráltunk eléggé a kapu előtt. Mindenesetre most már minden egyes meccs döntő lesz. A Debrecen ellen nagy szükségünk van a pontokra, maximális odafigyeléssel, koncentrációval kell futballoznunk, úgy, hogy emelt fővel jöhessünk le a pályáról: »igen, mindent kiadtunk magunkból«.”

LABDARÚGÓ NB I, 20. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés (Tv) Játékvezető
Március 13., péntek
19.00 Diósgyőri VTK–Pécsi MFC (Duna)
Solymosi Péter
Március 14., szombat
14.00 MTK Budapest–Videoton FC (Duna) Bognár Tamás
16.00 Puskás Akadémia FC–Bp. Honvéd Erdős József
16.00 Dunaújváros PASE–Kecskeméti TE Fábián Mihály
16.00 Nyíregyháza Spartacus FC–Ferencváros (Sport1) Andó-Szabó Sándor
18.00 Szombathelyi Haladás–Debreceni VSC (Sport1) Iványi Zoltán
20.00Újpest–Paksi FC (Sport1)Pintér Csaba
Március 16., hétfő
19.00 Győri ETO FC–Lombard Pápa Szabó Zsolt
A bajnokság állását itt tekintheti meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik