FTC: Gera sérülése nem súlyos, már a jövő héten játszhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.07. 14:35
Nem súlyos Gera Zoltánnak, a labdarúgó NB I-ben szereplő FTC támadójának sérülése, így akár már a jövő hétvégén pályára léphet.

Mint arról korábban beszámoltunk Gera megsérült a válogatott edzőtáborában, így lemarad az északírek elleni Eb-selejtező-mérkőzésről. A támadó már elhagyta a válogatottat, és a Ferencváros orvosaihoz került. A zöld-fehérek orvosi stábjának vezetője, Dr. Pánics Gergely megerősítette, nincs komoly baj. Gera megsérült a válogatott edzőtáborában, így lemarad az északírek elleni Eb-selejtező-mérkőzésről. A támadó már elhagyta a válogatottat, és a Ferencváros orvosaihoz került. A zöld-fehérek orvosi stábjának vezetője, Dr. Pánics Gergely megerősítette, nincs komoly baj.

„Gera a válogatott edzésén sérült meg, de nem kell komolyabb veszélytől tartani – mondta a fradi.hu-nak Pánics. – Zoli a combhajlító izmát „érezte”, de szerencsére még csak az izom húzódásáról sem kell beszélnünk. Megkezdtük a kezelését és a terápiát, így reális esély van rá, hogy már a jövő vasárnapi, Puskás Akadémia elleni bajnoki összecsapásra felépül.”

„Kinyúltam egy hosszabb labda után, és éreztem, hogy nincs minden rendben – elevenítette fel a szombati edzést Gera. – Azóta természetesen már voltam ultrahang-vizsgálaton, és szerencsére kiderült, hogy nincs izomsérülés, csak megnyúlt egy kicsit az izom. Az orvosi és a szakmai stábbal egyeztetünk majd arról, hogy mikor végezhetek teljes értékű edzésmunkát. Persze tudom, hogy csak akkor játszhatok a Puskás Akadémia ellen, ha tényleg százszázalékos állapotban leszek, de jövő vasárnap már nagyon szeretnék pályára lépni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik