Videoton: „Sousánál csak védekeznem kellett, Gomesnél támadni is”

Vágólapra másolva!
2013.12.13. 20:15
Szolnoki Roland, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton utánpótlás-válogatott védője szerint meglepő, hogy ennyi játéklehetőséget kapott José Gomestől, akinél ráadásul a támadásokban is többet kell részt vennie.

„Megmondom őszintén, jóval több játéklehetőséget kaptam, mint amennyire számítottam. Voltak ugyan jobb mérkőzéseim, de összességében nem vagyok maradéktalanul megelégedve magammal. Próbálok mindig arra törekedni, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtsak a pályán, ne pedig az legyen, hogy egyszer nagyon jól megy, egyszer pedig rosszul. Ami szerintem pozitívum, hogy az előző szezonhoz képest sokat fejlődtem a támadások segítésében" – nyilatkozta a 21 éves jobb oldali védő, Szolnoki Roland a vidi.hu-nak.Szolnoki Roland a vidi.hu-nak.

Paulo Sousa idejében szinte csak a védekezéssel kellett foglalkoznom, José Gomes azonban azt várta el tőlem, hogy jóval gyakrabban segítsem a támadásokat. Erőnlétileg ehhez nagyon sokat kellett fejlődnöm, hiszen jóval több energiát kivett belőlem az, hogy nem csak a védekezésre kellett koncentrálnom, hanem a támadásokra is. Bízom benne, hogy tavasszal még jobb teljesítményt tudok majd nyújtani" – tette hozzá az utánpótlás-válogatott futballista.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik