FTC: Máté Csaba kéri a szurkolók támogatását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.03. 15:24
Ricardo Moniz leváltását követően a Ferencváros labdarúgócsapatát megbízott edzőként irányító Máté Csaba a klub hivatalos honlapján kijelentette: a jelenlegi nehéz helyzetben különösen fontos, hogy a zöld-fehérek szurkolói támogassák a csapatot az Újpest elleni, szerda esti Magyar Kupa-nyolcaddöntő-visszavágón.

„A hét eleji történések ismeretében különösen fontos volt a játékosok mentális felkészítése – idézi a fradi.hu Máté Csabát. – Természetesen minden futballista másképp reagál egy ilyen helyzetre, de nagyon fontos, hogy szerdán mindenki a tudása legjavával segítse a Ferencvárost. Ha szokásunkhoz híven sikerül gólt szereznünk idegenben, azzal jócskán megnehezíthetjük az Újpest dolgát, így a Magyar Kupa-párharcot teljesen nyíltnak látom. Célunk a továbbjutás, hiszen így egy újabb fronton versenyben maradunk a nemzetközi kupában való indulásért. Nem szabad azon keseregni, hogy kik nem állnak a rendelkezésünkre. Arra kérjük a szurkolókat, hogy azokat támogassák, akik ott lesznek a pályán, és bizonyítási lehetőséget kapnak.”fradi.hu Máté Csabát. – Természetesen minden futballista másképp reagál egy ilyen helyzetre, de nagyon fontos, hogy szerdán mindenki a tudása legjavával segítse a Ferencvárost. Ha szokásunkhoz híven sikerül gólt szereznünk idegenben, azzal jócskán megnehezíthetjük az Újpest dolgát, így a Magyar Kupa-párharcot teljesen nyíltnak látom. Célunk a továbbjutás, hiszen így egy újabb fronton versenyben maradunk a nemzetközi kupában való indulásért. Nem szabad azon keseregni, hogy kik nem állnak a rendelkezésünkre. Arra kérjük a szurkolókat, hogy azokat támogassák, akik ott lesznek a pályán, és bizonyítási lehetőséget kapnak.”

Az Újpest elleni MK-nyolcaddöntő visszavágóját szerda este 18 órakor kezdik a Szusza Ferenc Stadionban. Az első összecsapás 0–0-ra végződött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik