NB I: Egy egynél szabályos gólt szereztünk - Pintér

Vágólapra másolva!
2013.08.10. 23:15
Pintér Attila, a Győri ETO vezetőedzője szerint szabályos gólt szerzett csapata, egészen pontosan Nikola Trajkovics a Ferencváros ellen 2–1-re elveszített bajnokin még 1–1-es állásnál.

„Én is utánajártam, hogy mi a szabály. Egy egynél szerintem szabályos gólt szereztünk, a lövés után felpattant a labda a védőről, ez szabályos gól. Kíváncsi vagyok, hogy mások mit mondanak erről a találatról. A Fradi talált egy szép gólt és megnyerte a meccset. Mentek előre a játékosaim becsülettel, de nem sikerült gólt szereznünk" – nyilatkozta Pintér Attila, a az ETO vezetőedzője az M2-nek.Pintér Attila, a az ETO vezetőedzője az M2-nek.

Mint ismert, Lázok János lövése után egy ferencvárosi védőről Nikola Trajkovicshoz pattant a labda, aki a kapuba lőtt, de a játékvezető nem adta meg a találatot. Ami biztos: Lázok lövésének pillanatában Trajkovics méteres lesen állt, a győri vezetőedző szerint azonban ez ellenféltől kapott labdának számít.

„Értékes győzelmet arattunk, tudtuk, hogy az elmúlt négy meccsen kikaptunk Győrben. Több járt volna, mint egy pont. Megdolgoztunk a sikerért, igazi csapatmunka volt. A két új játékos tette a dolgát, nem lógott ki senki a csapatból" – mondta a Ferencváros másodedzője, Máté Csaba.

Mint ismert, Ricardo Monizt elküldte a pálya széléről a játékvezető, a holland mester ezért nem nyilatkozhatott a lefújás után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik